SCULPFUN S9 lézeres gravírozó és vágó európai raktárból

2022. január 06. 20:40 - nezdmitrendelszblog

A TomTop európai raktárából rendelhető meg ez a gravírozó, amivel nem csak feliratokat készíthetünk egy fába, hanem vághatunk is vele. Ennek köszönhetően szinte a legapróbb feladatokat is elvégezhetjük a 0.08 milliméteres lézer által. 

Fára, fémre bőrre gravírozhatunk, vágásra pedig ruhaanyagot, akrilt, bőrt és fát is használhatunk. Szoftvere MacOS és Windows rendszereken is fut, emellett számos formátumot támogat, köztük jpg, png, tiff, pdf, svg és számos más kiterjesztést is.

 

410 x 420 milliméteres felületen dolgozhatunk, gravírozhatunk és akár 15 milliméter vastag fát is vághatunk vele. A TomTom németországi raktárából a kedvezmény kóddal 306$-ba kerül

SCULPFUN S9 lézeres gravírozó és vágó

Kupon:SPFS9

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop SCULPFUN

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7516805836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása