Itt olyan jó áron van a Midea M7 okos robotporszívó, hogy máshol kétszer ennyibe kerül

2022. január 11. 07:35 - nezdmitrendelszblog

A Midea már 1968 óta a piacon van, tehát nem egy kis cégről beszélünk. A Midea M7 okos robotporszívó nem is lenne ennyire olcsó egy ilyen nagy múltú cégtől, hanem csak az egyik webáruház árazta le ennyire durván, ami 100 ezer forint helyett 55 ezerbe kerül.

 

A Midea M7 okos robotporszívó

Kupon: 963A4D41BE

Ezt a robotot itthon is forgalmazzák, de a hazai árhoz képes szinte a fele, amennyiért most a Gshopper adja. A Midea M7 LDS szenzort kapott, akár a nála jóval drágább termékek, amivel feltérképezi a helyiséget, hogy merre navigáljon, ezzel megtervezve az útvonalát. Erről a telefonos alkalmazásnak köszönhetően virtuális térképet is kapunk a mobiltelefonunkra.

Szívóereje nagyobb, mint a többi robotporszívóé, hiszen 4000Pa szívóerővel rendelkezik és HEPA szűrővel is ellátták. De nem csak porszívózik, hanem a padlót is képes feltörölni, ha arra van szükség.

Az akkumulátorával 160 percig képes üzemelni, ami elegendő egy 250 négyzetméter alapterületű helyiség takarításához.

A Midea M7 okos robotporszívó a Gshopper európai raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kedvezmény kóddal 55.000 forintért és van PayPal fizetési lehetőség, hogy biztonságos legyen a vásárlás.

A Midea M7 okos robotporszívót itt találod meg

Kupon: 963A4D41BE

Így használd a Gshopper áruházat  

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech midea gshopper

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9616809670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása