Nagy segítség a kerti munkában - METERK akkumulátoros szegélynyíró

2022. március 26. 12:20 - nezdmitrendelszblog

A METERK egy hiánypótló termék, amihez nem kell külön hosszabbítót magunkkal vinni, ha rendben szeretnénk tartani a kertünket.

A hosszú nyéllel és fogantyújával stabil fogást biztosít. Az elektromos szegélynyíró európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen érkezik és még az ára is remek, hiszen csak 39.99$-ba kerül.

 

A csomagban védőburkolatot, 20 darab műanyag pengét, töltőt és akkumulátort is kapunk, amit 1 óra alatt teljesen feltölthetünk és perces használatra elegendő. A fej dőlésszöge is állítható, így dőlt terepen vagy magasabb területen is könnyebben használható.

 

A cserélhető fejnek köszönhetően nem kell a damil szakadástól tartanunk, hiszen a fej kellő sebességgel, 9000 fordulat/perc tempóval pörög. A METERK remek ajánlat a kerti munkákhoz, mert csak 14.000 forintba kerül, de ezért cserébe egy akkus eszközt kapunk a kert karbantartásához.

 

METERK elektromos szegélynyíró

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6617790094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása