A megbízható és olcsó Xiaomi elektromos fogkefe csak 13$-ba kerül

2022. április 24. 16:36 - nezdmitrendelszblog

Mit kapunk ennyi pénzért? Egy letisztul megjelenésű, szónikus, elektromos fogkefét. Két sebesség fokozattal, egy váltakozó és egy normál, 16.500 rezgés/perc erősséggel. Vízálló kivitelt kapott, a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy váltsunk fogást és 2 perc, azaz az ideális fogmosási idő után automatikusan lekapcsol.

Itt nem indukciós töltőt kapunk, hanem az alján található kis ajtó mögött találjuk meg a microUSB portját, amivel gyorsan, 4 óra alatt feltölthetjük az akkumulátorát, amivel 30 napig használhatjuk!

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8217815395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása