BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás európai raktárból olcsón és vámmentesen

2022. május 09. 19:45 - nezdmitrendelszblog

A színes BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás olcsóbb, megvilágíthatod vele a billentyűzetet és a monitor mögött a falat is.

A BW terméke egy kis gamer hangulatot kölcsönöz a szobába. A monitorra szerelve elöl és hátul is találunk rajta fényforrást. De míg az első RGB színben képes világítani, addig az elején lévő fehér fénnyel borítja be a billentyűzetet. Egy másik modellt mi is kipróbáltunk, a tesztjét itt találod meg.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás 2

Ezt a fényt szabályozhatjuk is, hiszen változtatható a fényerőssége és a színhőmérséklete is, hogy a nekünk lehető legjobb fényt kapjuk. A lámpa 23$-ba kerül az áfa és vámmentes CZ raktárból.

BlitzWolf® BW-CML2 RGB monitor világítás

�Kupon : BG4ML2A

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3117827561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása