Heti szemezgető 274. – Az élet apró dolgai

2022. június 05. 13:29 - nezdmitrendelszblog

heti-szemezgeto-uj_2.jpeg

Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Mobiltelefon, elektromos csiszoló, táblagép és sok minden más is.

 

UMIDIGI A13S mobiltelefon

Az UMIDIGI A13S telefon az UNISOC T310 processzorát használja. A 4 magos CPU maximálisan 2.0GHz-en jár, memóriából a jelenlegi modellben 4GB-ot, tárhelyből pedig 32GB-ot kapunk, de nem sokkal többért 64GB-os modell is választható. Természetesen használhatunk memóriakártyát is, egészen 256GB-os méretig.

Az UMIDIGI A13S az Android 11 rendszert használja, amin megtalálható a magyar nyelvű menü is. Természetesen GPS, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth 5.0 is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a Type-C portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel az 5150mAh kapacitású akkumulátorát. A biztonságos használatért az arcazonosítás felel.

A 6.7 colos megjelenítő méretes, felbontása 1650 x 720 pixel. Két nano SIM kártyát használhatunk és elérhető a B20-as 4G hálózat is. A SIM tálcára nem csak SIM, hanem microSD memóriakártya is tehető, a már említett 256GB-os méretig. Az előlapi kamera felbontása 8 megapixeles. A hátlapi fő kamera 16 megapixeles, amit egy 8 megapixeles nagylátószögű optika egészít ki. A 4/32GB-os modell csak 115$-ba, azaz 42 ezer forintba, a 4GB/64GB-os pedig 124.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Az UMIDIGI A13S mobiltelefont itt találod meg

___________________________________________

Blackview Tab 6 táblagép

A 8 colos táblagép kis mérete miatt könnyen befér szinte bármilyen táskába. A kijelző IPS panelt használ, a felbontása 1280 x 800 pixeles. Az Android 11 rendszer meghajtásáért a négy magos UNISOC Tiger T310 processzor felel, ami maximálisan 2.0Ghz-re képes. Memóriából 3GB-ot, míg tárhelyből 32GB-ot kapunk, ami elegendő az alkalmazásoknak, a képeket, filmeket memóriakártyán tárolhatjuk.

Jó hír, hogy GPS+BDS+Glonass+Galilleo kompatibilis helymeghatározással is ellátták, így az autóban egy méretes navigációként is használhatjuk. Ebben a táblagépben már van SIM kártya támogatás is, így a gyors 4G LTE kapcsolat is elérhető általa. 2.4/5GHz-es ac WiFi-t is kapunk és van Bluetooth 5.0 is.

A SIM kártyafoglalat mellett a táblagép kapott 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozót és Type-C portot is, amin keresztül feltölthető a gép 5580mAh kapacitású akkumulátora is. A tanulásra is ideális kis táblagép 2 megapixeles előlapi kamerát kapott a videótelefonálásokhoz, a hátlapon pedig egy 5 megapixeles optika kapott helyet. A kis Blackview Tab 6 táblagép remek árazást kapott, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Blackview Tab 6 táblagép

Kupon:BGca4a58

___________________________________________

BMAX MaxPad I9 Plus táblagép

Az új BMAX MaxPad I9 Plus a gyártó olcsó, 95$-os táblagépe 10 colos kijelzővel, 32GB tárhellyel és 3 gigabájtnyi memóriával. Az előrendelői akcióban az első 50 vásárló 95$-os áron vásárolhatja meg a gyártó újdonságát! A 10.1 colos kijelzője 1280x800 felbontást kapott. A betekintési szögek megfelelő megjelenítéséről az IPS panel gondoskodik. Memória és tárhely fronton nem lehet okunk panaszra az árát tekintve. A belső tárhely mérete 32GB és még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, memóriából pedig 3 gigabájttal gazdálkodhatunk. A BMAX az RK3566 modellje mellett tette le a voksát, ez hajtja meg a táblagépet.

A kijelző fölé 2, míg a hátlapra egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. Természetesen kapunk 2.4GHz-es WiFi-t, Bluetooth 4.0 kapcsolatot is.

A két hangszóróval szerelt táblagép Android 11 rendszert futtat. Az akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik. Az előrendelői akcióban jelenleg 95.99$-ba (35.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új BMAX MaxPad I9 Plus táblagépet itt találod meg

___________________________________________

ANBERNIC RG503 játékkonzol

Az ANBERNIC RG503 is egy különleges és hiánypótló termék azoknak, akik még most is szívesen kapcsolódnak ki gyerekkoruk kedvenc játékaival. A kézi játékkonzol képes emulálni és futtatni számtalan játékkonzol, mint például Nintendo, Gameboy vagy PSP játékokat is.

Számtalan fájlt képes futtatni, így rengeteg régi konzolra írt játékot újra végigjátszhatunk:

  • PSP,
  • N64,
  • DC,
  • PS1,
  • CPS1,
  • CPS2,
  • FBA,
  • NEOGEO,
  • GBA,
  • GBC,
  • GB,
  • SFC,
  • FC,
  • MD,
  • SMS,
  • for GG,
  • MSX,
  • PCE,
  • WSC

Gyorsan fogynak a készletek, így a 128 kapacitással megvásárolható játékkonzol 4.95 colos 960x554 pixel felbontású OLED kijelzővel rendelkezik, ami mellett megtaláljuk a kontroller nyomógombjait, mint a funkciógombokat, D-pad és analóg karokat is, ahogyan akár az elülső részén az L1, L2, R1, R2 gombokat is. A beépített akkumulátora 3500mAh kapacitással rendelkezik, ami a leírás szerint 6 óra játékidőre elegendő.

ANBERNIC RG503 alapja egy 4 magos RK3566 Cortex-A7 magokkal, 1.8GHz-es CPU, memóriából 1GB-ot kapott a kézi játékkonzol. A hordozható játékkonzol 128 méretben választható, amivel 30000 előtelepített játékot kapunk, de a memóriakártyára más játékokat is felrakhatsz.

ANBERNIC RG503 játékkonzol

___________________________________________

A 199$-os CHUWI HeroBook Air laptop

A CHUWI HeroBook Air a maga 85.000 forintjával azoknak készült, akinek nem kell bonyolult műveleteket elvégezni a számítógépükön, de filmet nézni és szöveget szerkeszteni nem a telefonon vagy táblagépen szeretnének. Erre találták ki a CHUWI HeroBook Air-t, hogy azokat a feladatokat, amiket nem tudunk elvégezni a mobil eszközeinken, arra egy megfizethető alternatívát kínáljon.

A HeroBook Air kicsi, a 11.6 colos kijelző 1366 x 768 pixele kevésnek tűnt, de ez egy mini méret. így nem lesz gond a felbontással.

A kis gép csak 0.91 kilogrammot nyom és a legvastagabb pontján is csak 17 milliméter vastag. A processzora egy 14nm-en készült Intel Gemini lake N4020, ami alap órajelen 1.1GHz-en üzemel, cserébe keveset fogyaszt, beéri 6W-tal is. Ha nagyobb számításra lenne szükség, akkor a 14nm-es gyártástechnológiával készített processzor órajele maximálisan 2.8GHz-re emelkedhet.

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

Memóriafronton 4GB RAM-mal támogatták meg a gép működését, a belső tárhely mérete egy 128GB-os, ami egy gyors SSD, hogy gyorsan töltsön be az összes alkalmazás és ezt akár ki is cserélheted egy nagyobb méretűre. Aki az olcsó tárhelybővítés mellett dönt, azoknak jó hír, hogy a laptop maximálisan 128GB-os microSD memóriakártyát támogat. Így akár egy ilyen modullal is megtoldhatjuk a belső tárhely méretét.

A CHUWI HeroBook Air billentyűzete teljes méretű, nem lettek összenyomva a gombok. Az angol kiosztású billentyűzet alatt egy méretes gesztusvezérlésre is alkalmas egérpad kapott helyet. A laptop oldalain megtaláljuk a MiniHDMI kimenetet, USB 2.0 és USB 3.0csatlakozót, fülhallgató és microSD kártyanyílást is. A HeroBook Air Windows 10 operációs rendszert futtat. Így a Windows Update szolgáltatásból percek alatt letölthetjük a gépre a magyar nyelvi csomagot. A CHUWI HeroBook Air jelenleg, amíg az akció tart 199$-os áron vásárolható meg, így valóban egy olcsó laptop tulajdonosai lehetünk, amit így 75.000 forint alatt megvásárolhatunk. Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A CHUWI HeroBook Air laptopot itt találod meg

Kupon:BGf757dd

___________________________________________

TOPSHAK TS-SD4 elektromos csiszoló

A csiszoló európai szabványú csatlakozóval rendelkezik, kapunk hozzá 20 csiszoló papírt és egy porgyűjtő tartályt is, így munka közben a felesleges piszok nagyrésze ebbe a gyűjtőben landol majd.

A 2 méteres vezetékkel rendelkező TOPSHAK TS-SD4 6000-12000 fordulat/perc sebességre képes. A felhelyezhető csiszolópapírok mérete 125mm, amire bármilyen más, akár polír fejet is vásárolhatunk hozzá. A kedvezmény kóddal csak 6 ezer forintba kerül és európai raktárból küldik.

TOPSHAK TS-SD4 elektromos csiszoló

�Kupon : BGdd27e1

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8717848817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása