Heti szemezgető 276. – Az élet apró dolgai

2022. június 19. 15:04 - nezdmitrendelszblog

heti-szemezgeto-uj_3.jpg

Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Windows 11-es ultrabook, új Xiaomi mobil, egy szuper USB-s elosztó és sok minden más is!

ALLDOCUBE GTBook13 Windows 11 rendszerrel

A 14.1 colos Alldocube GTBook13 már a legfrissebb Microsoft operációs rendszerrel érkezik. A négy magos Intel Jasper Lake N5100 CPU alap órajele 1.1GHz, így igazán energiatakarékos, de ez akár 2.8GHz-re is emelkedhet.

Memóriából 12GB LPDDR4X RAM-ot kapott, így ez is megfelelő méretű, hogy ne kelljen a bővítésre gondolnunk. A belső tárhelye egy 256GB-os SSD meghajtó, így a sebességgel sem lesz gondunk. Ezt úgy oldották meg, hogy akár magunk is bővíthetjük egy nagyobb kapacitású modellre.

A háttérvilágítással rendelkező billentyűzet angol kiosztást kapott, ahogyan ez lenni szokott. A laptopot két hangszóróval szerelték fel. WiFi 6 és Bluetooth 5.1-et is kapott, a 14.1 colos kijelzője pedig 3000×2000 pixeles felbontással rendelkezik. csatlakozók közül USB3.0, USB-C, jack, microSD portokat is kapunk. A laptop az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

ALLDOCUBE GTBook13 Windows 11 rendszerrel

____________________________________________________

UGREEN US156 7-In-1 USB HUB

A UGREEN elosztója remek kis megoldás, mert nem csak olcsó, de pofásan néz ki és nagyon praktikus is.

A hófehér elosztó USB-A portot kapott, de három darab USB3.0 port, SD és microSD, M2 és MS memóriakártya olvasó is megtalálható rajta. Ennek a multifunkciós megoldának köszönhetően az asztalon lehet plusz USB portunk a pendrive-nak, rengeteg memóriakártya olvasó, de még telefontartóként is használhatjuk. Nem is kerül sokba, mert 16.99$-ba kerül.

UGREEN US156 7-In-1 USB HUB

____________________________________________________

Xiaomi Redmi Buds 4

Itt van az új Xiaomi fülhallgaó, ami az olcsóbb Redmi szériát bővíti. A Redmi Buds 4 is töltőtokkal rendelkezik, a vezérlése érintésérzékeny felülettel irányítható. A fülbe dugható gumiharang segít kizárni a külső zajokat, de itt nem állt meg a gyártó, mert ANC, azaz aktív zajszűrés is megtalálható a fülhallgatóban.

A két mikrofonnal ellátott füles a friss bluetooth 5.2 profilt használja, ami természetesen visszafelé kompatibilis a korábbi verzókkal is. A tok USB-C porton keresztül tölthető, a hatótávolság 10 méter lehet, a töltési idő 1-2 óra, a használati idő pedig akár 6 óra is lehet. A kedvezmény kóddal jó áron van, mert 57$ helyett 42$-ért vásárolható meg a kupon kóddal.

Xiaomi Redmi Buds 4

Kupon: BG6018cb

____________________________________________________

24.5 colos és 165Hz-es gamer Xiaomi monitor

Kisebb, de sokkal többet tud, mint az előző modell. A 24.5 colos mérettel rendelkező Xiaomi monitor európai raktárból rendelhető meg, az áfa és vámmentes termékhez kedvezmény kódunk is van, hogy olcsóbban vásárolhasd meg azt. 16:9-es képaránnyal rendelkező monitor már 165Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, ami remekül használható konzolos vagy számítógépes játékokhoz.

400cd/㎡ fényerő és 3000:1-es kontrasztarány jellemzi, a felbontása pedig 1920×1080 pixel. A leírás szerint 100%-os sRGB színtér lefedettséggel rendelkezik, válaszideje csupán 2ms és támogatja a HDR-t is. Csatlakozók közül 1 Display Port bemenetet kapott, így PC-t, laptopot, de még egy konzolt is ráköthetünk egyszerre, hiszen a 2 HDMI is helyet kapott rajta, a tápkábel és audio csatlakozó mellett.

A monitornak nem csak a magassága, hanem a dőlésszöge vertikálisan és horizontálisan is állítható. A kedvezmény kóddal 153$-ba, azaz körülbelül 55 ezer forintba kerül az európai (Czech) raktárból.

24.5 colos és 165Hz-es gamer Xiaomi monitor

Kupon: BGxiao24mi

____________________________________________________

BlitzWolf® AIRAUX AA-HE4 fülhallgató

Aki a már lassan a mobiltelefonoknál kihalni látszó 3.5 milliméteres fülhallgatót szeretne beszerezni, azoknak jöhet jól a BlitzWolf terméke.

A dual dynamic driveres felépítésű füles gumiharangokat kapott. A 120 centiméter hosszúságú vezetéke 3.5 milliméteres fejben végződik. A kábelen mikrofon, hangerőszabályzó és hívás felvevő/letevő gomb is található.

A fülhallgató olcsó, hiszen csak 9.99$-ba kerül

____________________________________________________

Haylou RS4 Plus

A Haylou RS4 Plus egy ízig-vérig minőségi óra lett, ha az anyaghasználatot nézzük. Az óratok fémből készült, a Xiaomi alá tartozó brand legújabb terméke szakít kör alakú design-nal és visszatérve a gyökerekhez egy szögletes formát kapunk lekerekített élekkel. Az optikai pulzus és véroxigén-szint mérő mellett még hőmérővel is ellátták.

Az óra, amit természetesen elláttak optikai pulzusmérő szenzorral és véroxigénszint mérővel, egy méretes 1.78 colos, 448 x 368 pixel felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami egy alumínium házba költözött.

Különféle sport módok mérésére is alkalmas, így a kényelmesebb használat érdekében szilikon pántot kapunk hozzá. 105 sportmód mérésre használható, köztük a futás, kerékpározás, foci, evezés és számtalan mód is megtalálható a repertoárban.

A 230mAh kapacitású akkumulátora 10 napos használati időt tesz lehetővé. Az érintőkijelzőjének köszönhetően könnyedén navigálhatunk az óra menüjében, amin elérhető az időjárás alkalmazás, zenevezérlés, hogy csak párat említsünk a funkciókból. A Haylou RS4 Plus az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető, amihez kedvezmény kódunk is van.

Haylou RS4 Plus okosóra

Kupon: BG868be8

____________________________________________________

Redmi Note 11 Pro Plus

Redmi Note 11 mobiltelefon teszt

Az újgenerációs Note 11 Pro Plus is már AMOLED kijelzőt használ. A sokáig csak a felsőkategória privilégiumaként ismert megjelenítő 6.67 colos és 2400×1080 pixeles felbontással rendelkezik. Már 120Hz-es képfrissítést tud, ami vizuálisan egy sokkal gördülékenyebb használatot tesz lehetővé, a gyors érintés mintavételezést a 360Hz-es frissítés segíti.

A Redmi Note 11 Pro Plus a MediaTek processzorát használja, név szerint a Dimensity 920 chipet, ami nyolc magos, maximálisan 2.5GHz-re képes és 494.000 pontot ért el az AnTuTu benchmarkban.

RAM és tárhely fronton sem lehet panaszunk a 6/128GB-os modelleknek köszönhetően. Emellett pedig lehetőség van microSD memóriakártya használatára is, ha kevés lenne a belső tárhely mérete. Vezeték nélkül kapcsolatokból van Bluetooth 5.0, helymeghatározás 2.4 és 5GHz-es WiFi, a két SIM kártyát fogadó telefon pedig a hazai 4G és 5G hálózatot is kezeli.

Kamera fronton is újítás történt, hiszen az előlapi 16 megapixeles kamera mellett a hátlapon a fő optika már 108 megapixeles képeket tud készíteni. Ezt pedig kiegészíti egy 8 és 2 megapixeles kamera is. A Note szériánál megszokott a méretes akkumulátor kapacitás a hosszú üzemidő érdekében, így a telefon egy 4500mAh kapacitású akkut kapott, amit akár 120 wattal is tölthetünk a telefonhoz mellékelt európai szabványú adapternek köszönhetően.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen

Kupon: hoNEYbGdeAlS

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9117861585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása