Fogyasztásmérő okos konnektorok a BlitzWolftól

2022. július 19. 20:10 - nezdmitrendelszblog

A gyártónak vannak okos eszközei, amit a konnektorba dughatunk, de most egy komplett aljzatot kapunk, amit nem csak WiFi modullal szereltek fel, hanem fogyasztásmérésre is képes, amit az okostelefonunkon képes megjelenteni.

Okos fali aljzat

Az EU szabványú aljzat 2.4GHz-es WiFi-vel rendelkezik, így az okostelefonunkon található alkalmazás segítségével be és kikapcsolhatjuk, de beállthatunk neki időzítést is, így a hozzá csatlakoztatott eszközt a megadott időpontban be és kikapcsolhatja. Maximálisan 3680W teljesítményű fogyasztó köthető rá, és beépített fogyasztásmérővel is rendelkezik, így a telefonos alkalmazás képes kijelezni a csatlakoztatott eszköz fogyasztását.

Nagyon baráti áron mérik a BlitzWolf BW-SHP8 aljzatot, hiszen a kedvezmény kóddal csak 14.99$-ba (~6000 forintba) kerül EU raktárból

Kedvezmény kód: BGHU2322

_______________________________________________________

A BW-SHP6 Pro az okos mérő a legolcsóbb modell

A tűzálló anyagból készült, EU szabványú aljzat 2.4GHz-es WiFi-vel rendelkezik, így az okostelefonunkon található alkalmazás segítségével be és kikapcsolhatjuk, de beállthatunk neki időzítést is, így a hozzá csatlakoztatott eszközt a megadott időpontban be és kikapcsolhatja. Maximálisan 3450W teljesítményű fogyasztó köthető rá, és beépített fogyasztásmérővel is rendelkezik, így a telefonos alkalmazás képes kijelezni a csatlakoztatott eszköz fogyasztását.

A BW-SHP6 Pro nem csak arra használható, hogy a WiFi kapcsolaton keresztül ki/be kapcsolható legyen a rákötött kávéfőző, hanem képes fogyasztás mérésre is. Ezáltal a hűtőszekrény, a mikrohullámú sütő vagy akár a TV és számítógép wattban mért fogyasztását is képes megjeleníteni. A WiFi kapcsolat nem csak arra használható, hogy a mobiltelefonról be/ki kapcsolható legyen a csatlakozója, de még erre is képes. Így a hozzá csatlakoztatott eszköz nem lesz áram alatt. A mobiltelefonra feltelepíthető alkalmazás kijelzi a rákötött fogyasztó energiaigényt.

 

Az aljzat kompatibilis az Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT platformokkal is. Maximum 15A teljesítményű fogyasztót köthető rá, amivel maximum 3450 watt vihető át rajta.

BW-SHP6 Pro csak 9.99$-ba kerül

_______________________________________________________

BlitzWolf BW-SHP10

A BlitzWolf BW-SHP10 modell egy továbbfejlesztett változat, ami már 16A és 3680W áramerősséggel is megbirkózik. Ugyanazokat a tulajdonságokat tudja, mint az SHP6 Pro modell, de már BlitzWolf, Smart Life és Tuya alkalmazásokkal is kompatibilis.

Az okos, grafikon szerű méréselemzés mellett túláram, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is fel van szerelve.

A BlitzWolf BW-SHP10 modell a kuponnal 15$-ba kerül

�Kupon : BGec3d22

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4417886773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása