Akkumulátoros porszívó felcsatolható rezgő és UV fényes poratka eltávolító fejjel

2022. augusztus 20. 13:57 - nezdmitrendelszblog

A Deerma mindig újít valamit. A legújabb Deerma CM1900 termékük egy atkaporszívó, amivel sterilizálható az ágynemű és még a matrac is kiporszívózható vele a csírátlanító UV fénnyel kombinálva. Azonban a levehető fej nélkül pedig normál kézi porszívóként is használható!

A Deerma CM1900 UV sterilizáló porszívó 6000Pa szívóerővel rendelkezik, különböző fejeket mellékelnek, hogy a kisebb otthoni porszívózás vagy autó takarítás is könnyebbé váljon.

A Deerma UV sterilizáló több módot is bevet a tisztításhoz, így nem csak cserélhető fejeket kapunk a szövetek alaposabb kitisztításához a szívóerő mellé, hanem UV világítást is. Az UV fény csírátlanító hatása már régről ismert, így akár a baktériumokat is képes likvidálni. amivel a port és az elhalt hámsejteket távolíthatjuk a textilszövetek közül, amiben a felcsatolható fejen lévő rezgőmotor is segít, hogy mikró rezgésével fellazítsa a szövet szálak közötti szennyeződéseket és poratkákat.

A Deerma CM1900 UV sterilizáló atkaporszívó 69.99$-ba kerül európai raktárból  (Germany) ingyenes szállítással

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8717911963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása