Two Trees TOTEM S lézergravírozó olcsón, európai raktárból

2022. szeptember 04. 17:48 - nezdmitrendelszblog

A 3D nyomtatók után a lézeres gravírozók is egyre szélesebb körben terjednek. Így már nem csak egy céghez besétálva és x ezer forintot kifizetve lehet emléktárgyunk, ajándékunk, hanem ezeket akár otthon is elkészíthetjük, az TOTEM lézeres gravírozóval.

A Two Trees TOTEM S vágási/gravírozási felülete 30 x 30 centiméter. Az erős, 40W teljesítményre képes TOTEM a nagy teljesítményű, 5.5W-os lézerfejjel sokkal több átmenettel képes dolgozni, mint a gyengébb társai. Nem csak gravírozásra, hanem vágásra is alkalmas, így kartont, vékony műanyag vagy farostlemezt is vághatunk vele.

Gravírozáshoz számtalan anyagot használhatunk, legyen az műanyag, papír, bambusz, bőr, rozsdamentes acél, eloxált alumínium stb. A gravírozáshoz fém, kő, üveg, fényvisszaverő vagy átlátszó anyagok is alkalmazhatók. Támogatja a JPG, BMP, SVG, G-code fájlokat is.

A gép úgy került kialakításra, hogy 5-10 perc alatt összeszerelhető legyen. A TOTEM gravírozó EU csatlakozóval érkezik, így nincs szükségünk semmilyen adapterre vagy átalakítóra.

A Two Trees TOTEM S gravírozó 130$-ba, azaz mintegy 53.000 forintba kerül, amit áfa és vámmentes németországi raktárból szállítanak

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6017923813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása