Európai raktárból rendelhető a megfizethető árú elektromos kerékpár

2022. október 16. 15:01 - nezdmitrendelszblog

BEZIOR M1 27.5 colos kerekeivel, elektromos motorjával és akkumulátorával besegít a tekerésbe, így akár 80 kilométer is megtehető vele egy feltöltéssel.

A 27.5 colos kerekeinek köszönhetően igazi városi cirkáló, de attól sem jön zavarba, ha terepre merészkednénk vele. Az alumínium vázas kerékpár az elektromos motorral és az akku pakkal 25 kilogrammot nyom a mérlegen, terhelhetősége 120 kilogramm.

Természetesen elöl teleszkópot találunk, hogy csökkentse az út egyenetlenségeit. Az 250W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására váltót is kapunk. A 12.5Ah kapacitású akkumulátor segítségével, azaz a tekerés mellett egy kis elektromos rásegítéssel akár 80 kilométert is megtehető egy feltöltéssel. Az akkumulátora kivehető, így az a lakásban is feltölthető. A helyére visszatéve kulccsal zárható, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá az energiaforráshoz.

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A 7 fokozatban állítható sebességváltó karok között egy kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami kijelzi a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpár beépített első és hátsó ledes lámpával is rendelkezik. A TomTop webáruháznak köszönhetően nem kínai, hanem európai raktárból rendelhető a BEZIOR M1 elektromos kerékpár. Így áfa és vámmentesen, ingyenes és rövid szállítási idővel rendelhető meg az elektromos terep kerékpár.

A BEZIOR M1 elektromos kerékpár 647$-ba kerül, ami európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kupon: FFBZM1

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4817955482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása