Ismét egy olcsó 3D nyomtató európai raktárból

2022. november 10. 19:50 - nezdmitrendelszblog

A gyártó korábbi lézeres gravírozója után itt van a TWO TREES BLUER PLUS 3D nyomtatójuk is, ami európai raktárból vásárolható meg

A németországi raktárnak köszönhetően nem csak áfa és vámmentesen vásárolható meg a termék, amivel így sokat lehet spórolni, hanem a szállítási idő is csökken.

A 3D nyomtató megjelenésében nem hoz sok újdonságot, de az átlagnál nagyobb nyomtatási felületet kapunk a 300 x 300 x 400 milliméteres nyomtatható felület által. A  PLA, ABS, PETG, Wooden Filament anyag szabványos 1.75 mm átmérőjű lehet.

A nyomtatandó tárgyakhoz természetesen nem kell profi tervezőnek lennünk, hiszen az interneten millió számra elérhetőek a különböző tervek, amiket a számítógépünkről kábelen vagy a 3D nyomtatóba helyezett memóriakártyára másolva, szó szerint egy gombnyomással kinyomtathatunk. Így a letöltött STL, OBJ, G-Code fájlokat másodpercek alatt átküldhetjük a nyomtatóra, hogy nekiállhasson a munkának. A TWO TREES BLUER PLUS 3D nyomtató 3.5 colos színes érintőkijelzővel van szerelve.

A csomagban természetesen útmutató is lapul, hogy összeállítsuk a nyomtatónkat. Szerencsére a németországi raktárból rendelve nem kell plusz költségeket fizetnünk és, ha ezt az opciót választjuk, a szállítás is ingyenes. A 3D nyomtató 170$-ba, azaz 67000 forintba kerül a TomTop európai raktárából. A rendelésnél a Germany opciót válaszd, hogy ingyenes szállítással áfa és vámmentesen érkezzen meg a termék.

TWO TREES BLUER PLUS 3D nyomtató

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7117975466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása