Insta360 ONE X2 a kompakt, vízálló 360 fokos akciókamera

2023. február 09. 20:51 - nezdmitrendelszblog

Az Insta360 ONE X2 egy kiváló minőségű, kompakt 360 fokos akciókamera, amely képes nagyszerű videókat és képeket készíteni a legkülönfélébb kalandokról. Az ONE X2 az Insta360 ONE X utódja, és számos javítást és fejlesztést tartalmaz az elődhöz képest a javított felhasználói élmény érdekében.

Insta360 ONE X2 360 fokos akciókamera áfa/vámmentes németországi raktárból

Az ONE X2 a legkorszerűbb optikai és szenzortechnológiákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a 5.7K-s videók és 18 megapixeles képek készítését. A kamera képes nagyszerű élénk színeket, valósághű részleteket és éles képet nyújtani, még szélsőséges körülmények között is. Az ONE X2 rendelkezik a FlowState stabilizálással is, amely segít a zavaró mozgások kiküszöbölésében, és biztosítja a tökéletesen sima videókat.

Az Insta360 ONE X2 különösen a sportolók és az aktív életmódot folytatók számára kiváló választás, mivel képes a legszélsőségesebb körülmények között is folyamatosan készíteni videókat és képeket. Az ONE X2 vízálló borítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kamerával való víz alatti fotózást és videózást is, akár 10 méteres mélységben is.

Az ONE X2 rendelkezik egy egyszerűen használható, okostelefonos alkalmazással is, amely lehetővé teszi a videók és képek könnyű szerkesztését és megosztását. Az alkalmazás lehetővé teszi a képek és videók valós időben történő nézetét is, valamint a kamera beállításainak módosítását.

Összességében az Insta360 ONE X2 egy remek kamera, amely kiváló minőségű videók és képek készítésére alkalmas, ami a TopTop-nak köszönhetően az áfa és vámmentes európai raktárból rendelhető meg.

Insta360 ONE X2 360 fokos akciókamera áfa/vámmentes németországi raktárból

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3418045600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása