GOGOBEST V1 az olcsó elektromos roller gyerekeknek

2023. február 20. 20:44 - nezdmitrendelszblog

A GOGOBEST V1 roller egy gyerekeknek szánt, összecsukható roller, amely a kicsikre lett tervezve. Az eszköz könnyen kezelhető, és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így hosszú élettartammal rendelkezik.

A GOGOBEST V1 roller jellemzői közé tartozik a könnyű, alumínium váz, amely lehetővé teszi az eszköz szállítását és tárolását. A roller összecsukható, és kis helyen elfér, így könnyen szállítható a tömegközlekedési eszközökön vagy az autóban. Emellett a roller súlya is könnyű, mindössze 6kg, így könnyen hordozható.

A roller tömör gumi kerekeket kapott, így sosem fog defektet kapni. A hátsó kerekbe került a 150W teljesítményű motor, ez használható fékezésre is. Az eszköz maximális teherbírása 50 kg, az ajánlott magasság hozzá 100-160 centiméter. Maximális sebesség 6km/h, a megtehető távolság pedig 7 kilométer.

Az elektromos járgány három színben, ajándék védőfelszereléssel 23 ezer forintba kerül az európai raktárból

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr818054466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása