HONOR Scale 2 okosmérleg 6900 forintért

2023. február 26. 13:28 - nezdmitrendelszblog

A HONOR Scale 2 DEXA egy új okosmérleg, amely a legújabb technológiát használja az egészség és a testösszetétel elemzéséhez. A termék az Honor nevével fémjelzett, és az a célja, hogy segítse a felhasználókat az egészséges életmód kialakításában és az egészségük javításában.

A HONOR Scale 2 DEXA mérleg DEXA technológiát használ, amely lehetővé teszi a testösszetétel és a csontsűrűség pontos mérését. Atestösszetétel elemzése mellett képes mérni a testzsír-, izom-, víztartalmat. A mérési eredményeket az okostelefon alkalmazáson keresztül lehet megtekinteni és elemezni. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék a testösszetétel változásait, és javaslatokat kapjanak az egészséges életmódhoz szükséges tevékenységekre és diétára.

HONOR Scale 2 okosmérleg 6900 forintért EU raktárból áfa és vámmentesen

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2818058678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása