Vactidy T6 robotporszívó európai raktárból

2023. június 07. 19:35 - nezdmitrendelszblog

A Vactidy T6 egy igazi low budget robotporszívó, de aki nem szeretne sokat költeni egy ilyen eszközre, annak megfelelő lehet, hiszen európai raktárból rendelhető és 45 ezer forintba kerül.

A robotporszívónak két oldalsó lapátja van, ami az alján található szívó nyílás felé söpri a szennyeződést. A kis robot egy 500 milliliter űrtartalmú portartállyal rendelkezik, amit egy mozdulattal kivehetünk és kiönthetünk belőle a piszkot, hogy aztán újra használhassuk.

 

A könnyen cserélhető szűrőt egy kis vízzel akár ki is tisztíthatjuk. A T6-ot távirányítóval és telefonnal is vezérelhetjük és beállíthatunk neki időzítőt is, amivel a megadott időben indul el takarítani, így akár távollétünk alatt is felporszívózhatja a szobát. Beépített akkumulátora 2500mAh kapacitású, amivel 100 percen keresztül képes takarítani. Automatikus dokkolásra is képes, tehát, ha végzett a munkával vagy épp merülő félben van, akkor automatikusan visszatalál és rááll a töltődokkolójára.

 

A Vactidy T6 Plus németországi raktárból szerezhető be, ami azt jelenti, hogy nem kell áfát és vámot fizetni utána, így 129.99$-ba kerül, a szállítás pedig ingyenes. Ám ennél jobb ajánlat a szintén európai raktáras Proscenic V10, ami felmosó fejet is kapott és a moppot rezegtetni is tudja, hogy alaposabban távolítsa el a padlón található szennyeződéseket.

Vactidy T6 robotporszívó

Proscenic V10 robotporszívó

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4218141466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása