Az akcióban két darab Lenovo LP6 Pro csak 9900 forintba kerül

2023. június 21. 19:53 - nezdmitrendelszblog

A Lenovo ThinkPlus LP6 Pro most olyan akciót kapott, hogy két darab jár egy szettben. Így, a két darab Bluetooth 5.3 kapcsolattal rendelkező fülhallgató csak 9900 forintba kerül.

A Lenovo LP6 Pro érintésérzékeny vezérlést használ, hogy a legkényelmesebb legyen a vezérlése. A fülhallgatókat 45 perc alatt újra tölti a tok, amelyről leolvasható a töltés állapota és a fülhallgatók akkumulátorának kapacitása is. Maga a tok USB-C porton keresztül tölthető, így egyszeri használatával 5 órára elegendő akkumulátoridőt biztosít a fülhallgatóknak.

A Bluetooth 5.3 kapcsolat a Lenovo chipjével még gyorsabb lesz, hogy késedelem nélkül, a látott kép melletti hang azonnal a fülünkbe jusson. Így az információk szerint elenyésző késleltetéssel kell csak számolnunk.

A két darab Lenovo LP6 Pro bluetooth fülhallgató 9900 fortinba kerül. És a TomTop a korábban bemutatott gamer Lenovo GM2 Pro modelleket is párban adja, így azokra is érdemes vetni egy pillantást.

2 darab Lenovo LP6 Pro

2 darab Lenovo GM2 Pro

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech lenovo tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6918151106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása