Ismét egy olcsó táblagép, ami 100$-ba sem kerül, de 8GB RAM-ot és 256GB tárhelyet kapott

2023. szeptember 04. 19:51 - nezdmitrendelszblog

Memóriakártyával is bővíthető a 256 gigabájt tárhely, memóriából 8GB jár, ami több, mint elegendő bármilyen tartalomfogyasztásra. SIM tálca is került bele, így akár wifi nélküli internetezésre, tartalomfogyasztásra is használható.

A 10.1 colos IPS panel 1960×1080 pixeles felbontással rendelkezik. Ha videotelefonálánk, akkor a 8 megapixeles előlapi kamera lesz a segítségünkre. De a hátlapra is felszereltek egy kamerát, ami 16 megapixeles felbontással rendelkezik.

A táblagép az Android 12 rendszert futtatja. A gép lelke a 10 magos MediaTek MTK6797processzor, ami 20 nanométeres és maximum 2.3GHz-en járhat. Nem mai csirke a 90 ezeres AnTuTu pontszámával, de a belépőszinttől nem sokkal kapunk erősebb CPU-t

A táblagépen Type-C portot találunk, amin keresztül feltölthető a 7000mAh kapacitású akkumulátora. De van rajta fülhallgató kimenet, Nano SIM és memóriakártya hely is. Vezeték nélküli kapcsolatokból Bluetooth 5.0, 2.4 és 5GHz WiFi és GPS/Beidou/Galileo/Glonass helymeghatározást is kapott, hogy navigációra is alkalmas legyen. A táblagép mindent tud, amire szükség lenne a belépőszinten, memóriáját és tárhelyét tekintve pedig időtállónak tűnik, hiszen ez a mennyiség szinte sose fog betelni. A 93$-os összegért megvásárolható tablet nem kerül sokba és a TomTop-tól azt az infót kaptuk, hogy bár a gép Kínából érkezik, nem kell áfa/vám költséggel számolnunk.

8GB/256GB-os táblagép

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8418207501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása