Samebike MY-SM26 elektromos kerékpár városba és terepre egyaránt

2020. február 22. 10:29 - nezdmitrendelszblog

samebike_my-sm26.jpg

A Samebike MY-SM26 egy újabb fecske a városból szívesen kimozdulók számára, akik a nyüzsgő metropoliszból szívesen indulnak útnak nagyobb távolságokra is olyan elektromos kerékpárral, amit szinte mindenhol használhatnak.

Tovább
Szólj hozzá!

Baseus 10W Qi töltős autós telefon tartó teszt - A felsőkategória csúcsán

2020. február 22. 07:56 - nezdmitrendelszblog

baseus-10w-qi.jpg

Még mindig keresem a jót, az ideálisat az autós telefontartók között. A fontos szempont a Qi vezeték nélküli töltés és az, hogy ne a szellőzőre kelljen rögzíteni, hanem a szélvédőn maradjon fent a töltésre is képes tartó. Ezzel szemben a Baseus ezen még túl is mutat, hiszen a szenzorral felszerelt tartó motorikusan mozgatható karokat is kapott, így nem kézzel kell összenyomni azokat, hanem ha betesszük a telefont a tartóba, a karok automatikusan rázáródnak.

Tovább
Szólj hozzá!

Xiaomi Mi Laptop Air - Kis laptop nagy teljesítménnyel

2020. február 21. 18:23 - nezdmitrendelszblog

Egy újabb, munkára és utazásra alkalmas laptoppal jelentkezett a Xiaomi. A Xiaomi Mi Laptop Air kis méretének köszönhetően szinte minden táskába befér. Alacsony fogyasztású, de egyben erős processzora által nem csak szövegszerkesztésre, hanem annál jóval komolyabb feladatokra is bevethető.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech laptop xiaomi

Akkumulátorról fűthető kabát teszt

2020. február 13. 08:39 - nezdmitrendelszblog

Megannyi, sőt számtalan és még annál is több olyan felsőruházatot vásárolhatunk, amit egy külső áramforrásról üzemeltetve működtethetünk. Mint például a jelenlegi tesztünk alanya, a fűthető kabát. Az utóbbi 1-2 évben kezdenek hódítani a power bankról működtethető kabátok, így mi is ráfutottunk egyre, hogy elmondhassuk róla milyen is valójában.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech teszt

WiFi-s okos konnektor és elosztó a BlitzWolf-tól

2020. február 07. 06:55 - nezdmitrendelszblog

Sokan nem tudják, de BlitzWolf-nak olyan termékei is vannak, mint az okos elosztó, amin WiFi-n keresztül kommunikálhat a telefonunkkal. Az okos fali aljzatot szintén vezeték néküli kapcsolattal látták el, így otthonról távol is vezérelhetjük, sőt még áramfogyasztást is mérhetünk vele!

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: tech BlitzWolf