Homtom HT17 Pro

2016. október 04. 18:35 - nezdmitrendelszblog


Mostanában nem volt Homtom előrendelői akció. Szinte már hiányzott is, hogy nem látom a telefonjaikat az olcsóbban megszerezhető szekcióban. És íme megérkezett, a Homtom HT17 Pro! Megint egy olyan telefonnal álltak elő, olyan árért, hogy azt kell mondjam, jó érzés látni, ide is eljutottunk, használható készüléket kaphatunk olcsón. Ki gondolta volna ezt pár évvel ezelőtt?

Specifikáció

Külsőre nem találni benne semmi különleges formát, szemből nekem egy Asus ZenFone ugrik be elsőre. Hátul szép letisztult, a telefon hátlapjának éle finomat ívelt. A kamera és az ujjlenyomat-olvasó kerete ezüstös színben fénylik, közöttük a LED villanó bújik meg, alul a márkajelzés és a hangszóró rács található. Mérete: 15.3 x 7.76 x 0.79 cm, súlya 165 g. 


Az előlapon az 5.5 colos kijelzővel találkozunk, ami csak HD felbontású 1280 x 720 pixeles IPS panel. A kijelző alatt az Android kezelőgombokkal találkozunk. A motorháztető alatt egy MediaTek MTK6737, 64 bites, négy magos, magonként 1.3GHz órajelű processzor duruzsol. Memóriából szerencsére 2Gb-ot kapunk. Úgy látszik rájöttek a gyártók, hogy lassan ennek a mennyiségnek kellene minimumnak lennie. Tárhelye 16Gb, amit 64Gb-ig bővíthetünk memóriakártyával. Kamerái elöl 5, hátul 13 megapixelesek. Rossz hír viszont, hogy ez csak interpolált felbontás. A valódi méretük 2 és 8 megapixel, ennyi még belefér. Felvértezték GPS-el, 802.11a/b/g/n wifi-vel, támogatja a 2G, 3G, 4G csatornákat, köztük a 800Mhz-et is. Mi is lenne az elmaradhatatlan Dual SIM mód nélkül? Két Micro SIM-et kezel. Micro USB csatlakozóján keresztül OTG képes. Akkumulátora 3000 mAh. Android 6.0 Marshmallow fut rajta, ami OTA-n frissíthető.



Már csak egyetlen dolog maradt ki, az ára. Ez, a nem csúnya köntösbe burkolt, középkategória alsó felén tanyázó, ujjlenyomat-olvasóval szerelt telefon most baráti áron 75.99$-ért kapható, ami tényleg jó ár.  Fehér, arany és kék színben kapható.

A termék linkje
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5912064019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása