3 darabos csomag akcióban, hogy minden helyiségben legyen egy hőmérséklet és páratartalom mérő

2023. július 05. 16:20 - nezdmitrendelszblog

A XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 érzékelőjével akár az egész ház lefedhető, ha hőmérséklet és pára monitorozásról van szó. A 7500 forintos csomag ár pedig remek ajánlat érte.

 

A XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 az előd ovális formája helyett már egy lekerekített sarkakkal rendelkező kis kockaformát kapott, de megmaradt benne minden fontos funkció, amiért szeretni lehet.

Az energiaellátásához egy darab CR2032 típusú elemre van szükség, amivel 1 évig üzemel. A hőmérsékletet 0-60 Celsius fog között képes mérni, a páratartalmat pedig 0-99% között képes jelezni. A Xiaomi Home használatával, a mobiltelefonunkkal is nyomon követhetjük az adatokat a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően. Egyenként is lehet használni a telefonhoz kapcsolva, de egy Xiaomi gateway leegyszerűsíti a dolgokat, ha az otthoni Xiaomi rendszerbe szeretnénk integrálni.

A 3 darabos XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 13$-ba kerül (~4600 forint)

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr618160646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása