4 darabos csomag akcióban, hogy minden helyiségben legyen egy hőmérséklet és páratartalom mérő

2023. január 10. 19:59 - nezdmitrendelszblog

A XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 4 érzékelőjével akár az egész ház lefedhető, ha hőmérséklet és pára monitorozásról van szó. A 7500 forintos csomag ár pedig remek ajánlat érte.

A XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 az előd ovális formája helyett már egy lekerekített sarkakkal rendelkező kis kockaformát kapott, de megmaradt benne minden fontos funkció, amiért szeretni lehet.

Az energiaellátásához egy CR2032 típusú elemre van szükség, amivel 1 évig üzemel. A hőmérsékletet 0-60 Celsius fog között képes mérni, a páratartalmat pedig 0-99% között képes jelezni. A Xiaomi Home használatával, a mobiltelefonunkkal is nyomon követhetjük az adatokat a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően. Egyenként is lehet használni a telefonhoz kapcsolva, de egy Xiaomi gateway leegyszerűsíti a dolgokat, ha az otthoni Xiaomi rendszerbe szeretnénk integrálni.

A 4 darabos XIAOMI Mijia Bluetooth Thermometer 2 19.99$-ba kerül (~7500 forint)

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr118023496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása