A padló feltörlésére is alkalmas Xiaomi robotporszívót már 70 ezer forintért is vásárolhatsz

2023. május 25. 20:00 - nezdmitrendelszblog

A Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C B106CN már nagyobb szívóerővel rendelkezik, mint a sokáig nagy sikereket megérő S50. Frissült az LDS szenzorának tudása és megmaradt a felmosás funkció is.

Az előd modellekhez képest megnövelt szívóerővel érkezik, így már megszokott 2-2.5KPa helyett már 4000Pa az a teljesítmény az, amivel porszívózni képes. Kombinált por és víztartállyal rendelkezik, így a tartály belső részébe gyűjti a port, a külső elválasztott rész pedig folyadékkal tölthetjük fel a padló feltörléséhez.

Olvastad már? Az otthoni mindenes – 4 lemezes QNAP TS-462 teszt

QNAP TS-462 nas header

Ez a modell is forgó, szőnyegtisztító kefét kapott, hogy a lehető legjobban távolítsa el a szálak közül a szennyeződést és továbbítsa azt a szívófej felé.

The G-Lab Korp Radium teszt – Hófehérben pompázó RGB-s fejhallgató (nyerj The G-Lab ajándékcsomagot)

The G-Lab Korp Radium teszt

Természetesen megmaradt a LiDAR szenzoros szoba feltérképezés, szabályokat állíthatunk be, hogy hol takarítson. A dolga végeztével automatikusan visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. A telefonos alkalmazás segítségével pedig akár távolról is vezérelhetjük, hogy kitakarítson, mire hazaérünk. A Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C európai raktárból 199$-ért rendelhető, azaz csak 70000 forintba kerül.

Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C robotporszívó

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1918132552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása