Heti szemezgető 3.

2017. január 22. 17:53 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Megint eltelt egy hét, de úgy, hogy nagyon utól kell érjem magamat a heti szemezgetővel, mert már megint vasárnap és újra egy új hét kezdődik. Csak nekem tűnik úgy, hogy megszakítás nélkül suhannak el egymás után a napok?

Megint próbáltam olyan kis apróságokat összegyűjteni, amiknek még hasznuk is van. Ezt külön ki kell emeljem, mert a kínai gyártók sokszor olyan termékeket dobnak a piacra, aminek az ég világon semmi, de semmi értelme sincs. Hadd ne kelljen mesélnem róla, inkább mutatom...

dietwater.pngIgen, mint például ez a diétás víz.

De inkább térjük vissza a heti szemezgetőre. Az első termék

Xiaomi Yeelight

A Xiaomi cég által gyártott, wifi-n keresztül vezérelhető E27-es foglalatú Led égő, amely 8 wattot fogyaszt. Az okostelefonra letölthető szoftver által beállítható a kívánt fény erőssége, ha olvasni akarsz lejjebb veheted a fényerőt egyetlen mozdulattal, de akár ki is kapcsolhatod a telefonodról a lámpát, ki sem kell kelned az ágyból.

A terméket itt nézheted meg

 

Bcase Tup - mágneses kábeltartó asztalra

Ki ne bajlódott volna a számítógépe, laptopja, táblagépének kábeleivel, mindig összeakad, összegabalyodik. Ezzel a kábeltartóval könnyedén rendszerezheted vagy felfogathatod az éjjeliszekrényed szélére a telefonod töltő kábelét. Így soha nem kell a földön keresni, nem fogsz rálépni.

Ezt a terméket itt nézheted meg

 

Xiaomi Bluetooth hangszóró

Megint csak egy Xiaomi termék, de az előbb említettől eltérően teljesen más a koncepció, ezen is látszik, hogy a cég sok területen jelen próbál lenni termékeivel. A neve sokat mondó. Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül csatlakoztatható okostelefonodhoz, táblagépedhez, stb... A fém házba burkolt kis hang ládának a sok helyen olvasott információk alapján nagyon is szép hangja van, így egy kiránduláson, nyaraláson, de akár még otthon is egy kis lágy zene hallgatásához megfelelő választás lehet. Az akkumulátorral ellátott dobozban két 2.5 watt teljesítményű hangszóró található, amelynek súlya csupán 227 gramm.

A terméket itt kukkanthatod meg

 

SNES kontroller

Aki már annyi idős, mint én, annak biztos, hogy volt vagy legalább is nagyon szeretett volna egy Super Nintendo-t. A mostani kontroller SNES emulátorokhoz lett kifejlesztve, így csak az USB portra kell csatlakoztatnod és már tiéd is lehetnek a régmúlt élményei.

201511041051322733.JPGA kontrollert itt nézheted meg

 

Végül pedig legyen itt az érintés érzékeny asztali lámpa

Az éjjeliszekrények és az éjjeli baglyok elengedhetetlen társa ez a LED-es lámpa, amely óra, dátum, hőmérséklet kijelzés mellett még akár össze is csukható, kisebb helyet foglal. Így akár könnyedén magaddal viheted, amiben segítségedre lesz, hogy akkumulátorral is rendelkezik és USB-n keresztül tölthető. Így akár még egy áramszünet alatt is olvashatod a kedvenc könyvedet. A szabályozható fényerősségű világítás mellett, a lámpa talpában található, hét szín kiválasztására is lehetőséget ad, amely éjjeli fényként funkcionál.

A terméket itt tekintheted meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1412145781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása