Maze Alpha bemutató

2017. június 16. 15:43 - nezdmitrendelszblog

A keret nélküli kijelző a menő?

1497430954525156.jpg

Úgy tűnik idén a keret nélküli kijelzős mobiltelefonok piaca is egyre szélesedik, de hogy ez lesz-e az új trend azt majd az idő megmondja. A nagy Androidos gyártók, mint az OPPO, Samsung, LG háza tájáról nem hallani, hogy beneveznének erre a piacra. A nagyobbak közül egyelőre még mindig csak a Sharp és Xiaomi készülékei azok, amik megjelentek a felső keret vékonyításával. Persze a kisebbek is próbálkoznak vele, lásd például a Doogee MIX vagy a most megjelent Maze Alpha.

A YOP Communication Technology Co., Ltd. (YOP) 2012 óta létezik, székhelyük a Kínában található Shenzhen. Ahogy sok más gyártó, ők is OEM gyártókként kezdték, partnereik között megtaláljuk többek között a MediaTek, Samsung, JDI, Sharp, Sony cégeket is. 2014-ben pedig vezető gyártóvá léptek elő a kínai piacon. Idén keltették életre a Maze márkanevet és máris egy olyan piacból kívánnak egy szeletet kiharapni, ahová még nem sokan tették be a lábukat, így talán még nagyobb esélyük van ezen a piacon.

Már csak egy napod van részt venni a születésnapi játékunkban

1st-birthday-blue-balloons-.jpg

A Maze keret nélküli kijelzővel szerelt modellje, az Alpha egy 6 colos Full HD, azaz 1920 x 1080 pixel felbontású Gorilla Glass 4 védelemmel ellátott kijelzővel érkezik, az előlapi gombba épített ujjlenyomat olvasóval. A fém ház alatt egy MediaTek Helio P25 processzor dolgozik, ami egy nyolc magos egység (4x2.5GHz ARM Cortex-A53+ 4x1.4GHz ARM Cortex-A53). Memóriája és belső tárhelye kiszereléstől függően 4GB / 6GB RAM + 64GB/ 128GB ROM lehet. Maximálisan 256 GB méretű memóriakártyát képes kezelni, ilyenkor a két SIM kártya egyik helyét foglalja el a memóriakártya. Előlapi kamerája 5, a hátlapra szerelt dupla optika pedig 13 és 5 megapixeles (Samsung S5K3L8). Az 5GHz-es WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, GLONASS, BeiDou mind-mind adott a 800 MHz-es LTE támogatással együtt. Akkumulátora 4000 mAh kapacitású, amit USB Type-C csatlakozón keresztül tölthetünk. A támogatott nyelvek közöt egyelőre nem szerepel a magyar, de valószínűleg ez nem sokáig marad így. A legújabb Android 7.0-val érkezik. 

A GearBest-nél már meg is rendelhető a 4 GB memóriával és 64 GB tárhellyel szerelt változat fekete színben, nettó 179.99$-ért.

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot 

Kattints a megosztásra, hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech mobiltelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7412600265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása