Heti szemezgető 31.

2017. augusztus 12. 08:17 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Senki se maradjon termékbemutató nélkül, így megpróbáltunk sok mindent összeválogatni a Heti szemezgetőben. Kicsit, nagyot, motorosoknak valót, háziasszonyoknak kedvezőt, rajzolást segítő és más kiegészítőket.

Xiaomi Mi WiFi router 3

A Xiaomi szokásos puritán, de gyönyörű kivitelű routere, amely lehelet vékony és a hálózaton a maximális stabilitás érdekében négy antennával szerelt eszköze WiFi-n keresztül dual módban 1167mbps sebességre képes. A 867Mbps vezeték nélküli sebesség az 5 GHz-es tartományban, míg 300Mbps 2,4 GHz-es hálózaton. A Xiaomi Mi WiFi Kétsávos Wireless Router 3 jó választás lehet a zökkenőmentes HD streaminghez. A négy antennával nagyobb lefedettséget és jobb teljesítményt biztosít. Egyetlen hátránya, amit miatt nem egyeduralkodó az a 100mbps-os LAN portja, de aki csak vezeték nélküli használatra vásárolja, annak szinte tökéletes választás.

Főbb jellemzők:

- Angol nyelvű kezelőfelület,

- EU csatlakozó,

- Legújabb 802.11ac WiFi szabvány támogatása,

- Egyidejű kétsávos hálózatok, 2,4 GHz-es (300 Mbps) és 5GHz (867Mbps).

- Négy külső antenna,

- A jól megszokott okostelefonnal is vezérelhető és testreszabható Xiaomi MiWiFi APP a router beállításához, használatához. 

- MT7620A processzor, 128MB SLC NAND Flash ROM, 128 MB DDR2 RAM

- Biztonsági protokoll: WPA-PSK , WPA2-PSK.

Most nettó 30.89$

A terméket itt tekintheted meg

 

 

VNETPHONE V6 motoros sisakba szerelhető headset

1487217655839589.jpg

Szeretsz motorozni, esetleg túrázni jártok a haverokkal? Akkor a VNETPHONE V6 Bluetooth-os sikakba szerelhető headsetjét neked találták ki. Maximálisan 1200 méter távolságig használható és összesen hat eszközt csatlakozathatsz vele össze. Most nettó 33.99$-ba kerül.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Olvastad már a brutális, 6GB memóriával szerelt telefonról, az Elephone P8-ról készült tesztünket? Tudd meg, hogy mire képes!

dsc04780.jpg

 

 

Xiaomi Mi Pad 3

Ha szeretnél egy Ipad Mini-t, de imádod az Android rendszert, akkor itt van a legújabb Xiaomi Mi Pad 3. A 7.9 colos tűéles 2048 x 1536 pixel felbontású kijelző, 4 GB memória és 64GB tárhely jellemzi ezt a kis csodás gépet, a gyártó híres Androidra épülő MIUI 8-as felületével. 6600mAh akkumulátor, fém ház, vékony kivitel. A "AHPad3" kóddal csak nettó 203.99$, azaz 51000 forint.
Kérd EU Express szállítással, hogy megspórold az extra költségeket.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Z83II Mini PC

Z83II Mini PC 64 bites Windows 10-zel, hogy ne a gép foglalja el a legtöbb helyet az asztalodon. Az Intel Atom x5-Z8350, 2 GB memória, 32 GB ROM, WiFi 2.4G + 5.8G támogatás kiváló kis mindenessé varázsolja ezt a kis masinát. EU szabványú töltőfejével nem kell átalakító után kutatni. A "GBZ83IIN" kóddal csak nettó 86.99$. 

Kérd EU Express szállítással, hogy megspórold az extra költségeket.

A terméket itt tekinteheted meg

 

 

Acepen AP 2150 - 21.5 colos digitális rajztábla

A minőségi IPS kijelzője 21,5 hüvelykes, széles 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöggekkel. Felbontása 1920 x 1080 pixel, 2048 pontos nyomásérzékenység, az állvány használatával a kívánt pozícióba állítható, így kiküszübülhetőek az esetleges rázkódások, remegések. A mellékelt toll 15 perc töltéssel egészen 220 órán keresztül képes működni. Kompatibilis a Windows XP / 7/8/10 vagy Mac rendszerekkel, Adobe Photoshop, Photoshop CC, SAI, Illustrator, 3D Max, Autodesk vázlatfüzet, Corel Painter, Autodesk Maya, Pixologic, ZBrush stb... Természetesen választható EU kompatibilis adapterrel is.

Nettó 389.99$ Kérd EU Express szállítással, hogy megspórold az extra költségeket.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

 

 

Találtunk EU raktáras termékeket, itt nem kell foglalkoznod EU Express szállítással vagy bármi mással. Egyszerűen csak meg kell rendelned és várni a csomag érkezését.

 

 

ILIFE X5 robotporszívó

ILIFE X5 robotporszívó európai raktárból rendelhető, így nem lesz plusz költséged a termékre, ha ódzkodnál a vám, áfa összegtől. Az X5 rendelkezik egy különálló víz tartállyal is, amit behelyezve a porszívózás után még fel is moshatja a padlót, így sok munkától kímélve meg bennünket. Tartozék még egy távirányító, felmosó mop, víz tartály, oldalsó kefék, töltő dokkoló, amire automatikusan csatlakozik és egy láthatatlan fal is, amivel lezárhatjuk azokat a helyeket a lakásban, hová nem szeretnénk, hogy bemenjen a kis robotunk.
Sőt a "ILIFEX5EU" kóddal 119.99$ ~30000 forint

A terméket itt tekintheted meg

 

 

ILIFE V5S Pro robotporszívó

ILIFE V5S Pro európai raktárból, tehát nincs se áfa, se vám költség. A V5S Pro bár nem tartalmaz virtuális falat, mint az X5, de laposabb nála és üzemideje is hosszabb. Tartozék még egy távirányító, felmosó mop, víz tartály, így fel is moshatsz vele, oldalsó kefék, töltő dokkoló, amire automatikusan csatlakozik.
Sőt, a "V5SEU" kóddal még olcsóbban is megvásárolhatod, 139.99$-ért ~35000 forintért

A terméket itt tekintheted meg

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Megoszthatod barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8412740656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazi hős 2017.08.13. 12:58:49

Xiaomi router: "Egyetlen hátránya, amit miatt nem egyeduralkodó az a 100mbps-os LAN portja, de aki csak vezeték nélküli használatra vásárolja, annak szinte tökéletes választás." Az a baj, hogy a WAN pont is csak százas, ma meg a fél országban kaphatsz 120-1000 Mbites netet. Gyors net nélkül mire jó a gyors router? Ha van egy médiaszervered, arról gyorsan tudsz letölteni, kivéve, ha a stabilitás kedvéért UTP kábellel kötöd a routerre, mert akkor marad a 100 Mb. (Nem mintha az kevés lenne, 4K streamre is bőven elég.) Igazából azért nem lehet egyeduralkodó, mert drága. Nettó 10 ezerért kapsz egy ASUS-t vagy egy Linksyst, mindkettő "csak" 750 Mb Wifi sebességgel, de gigabites LAN-nal. Fene tudja, én valahogy jobban megbízom ezekben, mint bármely kínai szoftverben.
süti beállítások módosítása