Heti szemezgető 34.

2017. szeptember 02. 08:21 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Laptop, telefon, fülhallgató, kedvezményes és EU áras termékekek, hogy ne induljon unalmasan a hétvége és lehessen szemezgetni a jobbnál jobb termékekből. Így, hát szemezgetésre fel!

 

PBP Bluetooth fülhallgató

Nagyon alacsony árú, hiszen 5.99$, ennyiért nem sok mindent lehet kapni. A PBP Bluetooth 4.2-es fülhallgatója pont ennyibe kerül. A szerkentyűt Micro USB porton keresztül tölthetjük. Akkumulátora 90mAh teljesítményű, ami 4-5 óra zenelejátszást biztosít. Támogatja az A2DP, AVRCP, HFP protokollokat. Tömege 11 gramm. Összekötő kábelén a vezérlőgombok mellett mikrofon is található.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

 Orvibo vezeték nélküli okos otthon riasztó rendszer - Jó nagy adag kedvezménnyel

A személy és tárgyaink védelme egyre fontosabb. Az Orvibo egyszerű szettjével könnyen biztonságosabbá tehetjük ingatlanunkat. A szett tartalma 1 x Mini ZigBee Hub, 2 x ablak, ajtó érzékelő, 1 x PIR mozgásérzékelővel, 1 x CR2032 gombelem, 2 x AA elem, 1 x Adapter 1 x csomagolása csavar tartozék, 1 x angol használati utasításból áll.

- Powered by ZigBee vezeték nélküli kommunikációs technológia, rendkívül megbízható és stabil,

- A nyitás érzékelők felhelyzhetők ajtókra, ablakokra és egyéb nyitható tárgyakra,

- mozgásérzékelő szenzor infravörös érzékelő technológián alapszik, amely szenzor érzékeli a mozgást,  

- a smart hub a HomeMate APPal együttműködödve üzemel, mint egy otthoni biztonsági rendszert,

- A HomeMate App jelez, nem számít, hogy hol van, ha valami nem kívánt mozgás van a lakásban, 

- Szinkronizálás más ZigBee eszközökkel, képes felismerni, ha kinyílik az ajtót,

- Az ablak, ajtó érzékelők 1 x CR2032 gombelemmel (tartozék), a mozgásérzékelő 2 x AA elemmel működik (tartozék). 

- Ultra alacsony fogyasztás, az akkumulátor élettartam több mint 1 év.

A terméket itt tekintheted meg

A "GBORVIBO" kóddal féláron, nettó 29.99$-ért vásárolhatod meg és EU Express szállítással is kérheted, tehát nem kell vámot fizetned a csomag után.

 

 

Brelong toalett világítás

Maga a termék ugyanis diszkót csinál a WC-dből, de nem, úgy ahogyan ezt TE elsőre gondolnád. Ez, kérlek szépen, ha az éj sötétjébe kibandukolsz az illemhelyiségre, fényárban úszik majd a toalett tőle, de csak is a toalett.

A WC csésze külső oldalára felakasztható kis műanyag „dobozban” található a fény és mozgásérzékelő szenzor, onnan egy flexibilis kábelen át, mintha csak egy normális perem szélére felakasztható illatosító lenne (csak pont fordítva) a perem túlsó oldalára, a wc csésze belsejébe lóg bele pár 2-3 centimétert az akasztó vége, aminek végén egy kis LED található. Felmerül a kérdés, igen vízálló. És nyolc különböző színt választhatunk kedvünk szerint. Alacsony árával szuper kis mellékhelyiség kiegészítő.

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Olvastad már az OnePlus 5-ről szóló rövid cikkünket?

pz0076gy-us-64-1-1b26-n3yt.jpg

 

Sellő formájú kötött test melegítő

Lassan jönnek azok a hűvös őszi esték. Ha te vagy a párod mindig is sellő szeretett volna lenni, akkor biztos, hogy örülne egy ilyen belebújható testmelegítőnek. 130 cm hosszú és 60 cm széles, így nem lesznek hidegek azok a lábak. Több színben választható. 

A terméket itt tekintheted meg

 

 

UMIDIGI C Note 2

A fém burkolat alatt egy nyolc magos MTK6750T dolgozik, ARM MALI-T720-al karöltve. Memóriából is szép mennyiséget kapott, hiszen 4 GB-ot pakoltak bele, a belső tárhelye pedig 64 GB lett. A készülék 2 Nano SIM kártyát képes kezelni, illetve az egyik helyre behelyezhetünk egy maximum 256 GB kapacitású MicroSD memóriakártyát is. Természetesen támogatja a B20-as LTE-t is. WiFi-je a/b/g/n képes, Bluetooth-ból a 4.0-t támogatja. Giroszkóp, fény és közelség érzékelő, Glonass támogatású GPS, iránytű is megtalálható a repertoárban. A 15.58 x 7.65 x 0.81cm méretű és 160 gramm tömegű házban egy 4000mAh teljesítményű akkumulátor kapott helyet, amit MicroUSB porton keresztül tölthetünk. Kellemes meglepetés, hogy a készülék Android 7.0-val érkezik, de a gyártó honlapján megtalálható, hogy frissíthető lesz a legújabb Android 8.0 Oreo-ra is. Mondunk egy jó hírt, a TomTop webáruházban elérhető németországi raktárból, tehát EU-n belül küldik a csomagot, így nem csak, hogy hamarabb megérkezik, de nem kell vámot fizetni rá. Így 145$-ba kerül, ami átszámolva 35000 forint.

Ha megtetszett a telefon vagy csak érdekel még pár információ róla, akkor itt tekintheted meg

 

 

Letv LeEco Le 2

A Letv a Xiaomi-val versenyezve ár/teljesítmény terén most meg is fogta a nagy kínai gyártót. A LeEco Le 2 úgy kapott nagyon jó hardvereket, hogy agyon alacsony ár és EU raktáras postázás mellett rendelhető. Azaz nem kell rá vámot fizetnünk. A fém házban 5.5 colos FULL HD kijelző kapott helyet. A Snapdragon 652 még mindig nagyon jó kis pontszámokat ér el Antutuba, bár tudjuk, hogy nem ez a fontos, hanem a kellő optimalizálás. Memóriából 3 GB-ot, míg belső tárhelyből 32 GB-ot kapunk, ami sajnos nem bővíthető memóriakártyával. Ez talán az egyetlen hátránya a készüléknek. 8 és 16 megapixeles elő és hátlapi kamerákat kapott. Bluetooth 4.2, WiFi 2.4/5GHz, GPS, és tele pakolv szenzorokkal, úgy mint giroszkóp, fény, közelség érzékelő, gyorulás mérő és infra port. Hátlapján ujjlenyomat olvasó is található. Beépített akkumulátora 3000mAh teljesítményű, amit a legmodernebb USB Type-C porton keresztül tölthetünk. Németországi raktárból 142.99$, ami körülbelül 35000 forint.

Ha megtetszett a telefon vagy csak érdekel még pár információ róla, akkor itt tekintheted meg

 

 

Chuwi Lapbook 12.3

A laptopból mi is beszereztünk egyet. A róla készült tesztet itt olvashatod, nekünk nagyon tetszett. Sok esetben rajta írjuj a cikkeinket is. A főbb paramáterek a következők: 6 GB memória, 64GB tárhely, ami M.2 SSD-vel bővíthető, 2K felbontású 12.3 colos kijelző, alumínium ház, Intel Celeron N3450 processzor. 

A "CHUWI123" kóddal olcsóbban, nettó 299.99$-ért megvásárolható

A laptopot itt tekinheted meg

Kérd EU Express szállítással, hogy megspórold az extra költségeket.

 

Ha bármi kérdésed lenne, ne habozz, írj a nezdmitrendelszblog@gmail.hu e-mail címre.

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Megoszthatod barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3912797290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása