Egy kicsit ismerős valahonnan ez a HomTom S8...

2017. szeptember 09. 13:12 - nezdmitrendelszblog

h_1.jpg

A Samsung Galaxy S8 sikere után nem lehet megálljt parancsolni a kínai gyártóknak, hogy ők is elkészítsenek egy nem, nem egy ugyanolyan eszközt, hanem egy saját példányt, ami véletlenül hasonlít egy neves gyártó termékére. Attól még, hogy valami "nagyon hasonlít" egy másik termékre, nem feltétlenül kell, hogy rossz legyen. A HomTom-ot, mint gyártót lehet szeretni és lehet gyűlölni. Nagyon megoszlanak a vélemények a kínai gyártó telefonjaival kapcsolatban, valaki kedveli, valaki nem. De tény, hogy hozzák azt a színvonalat, amit a készülékeik árazása diktál. És erre most nem feltétlenül kell rossz szájízzel gondolni.


A HomTom S8 is a Samsungtól ellesve egy Infinity Display szerű kijelzőt használ. A felbontás ugyan kisebb, de maradt a 18:9-es képarány. A 2.5D lekerekítéssel készült kijelző 5.7 colos HD+ jelölést kapott, ami 1440x720 pixeles felbontást takar. Az előlapra szerelt kamera 13 megapixel felbontású. A lekerekített fém kerettel ellátott ház 15.2 x 7.25 x 0.79 centiméter méretű, súlya 169 gramm. Belső felszereltségének központi része egy MediaTek MTK6750T, ami egy nyolc maggal rendelkező, 64 bites processzor, ami négy darab 1.5GHz-es és szintén négy darab 1.0 GHz-es ARM-A53 magból áll. Memóriából 4 GB-ot, tárhelyből pedig 64 GB-os Samsung gyártmányú chipeket kapunk, természetesen bővíthetjük memóriakártyával is, amiből maximálisan 128 GB-os méretűt fogad. A készülék Dual SIM képes, egy NANO és egy Micro SIM kártyát kezel vagy egy Micro SIM-et és memóriakártyát. Természetesen támogatja a hazánkban is használatos B20-as LTE-t is. A-GPS képes helyzetmeghatározás, Bluetooth 4.0, WiFi, Hotknot is megtalálható a telefonban. Az OTG képes MicroUSB porton tölthető beépített akkumulátora 3400mAh teljesítményű.

 

Nézd meg a legújabb Heti Szemezgetőt is!

 

A hátlapra dupla kamera szenzor került. Az elsődleges egy 16 megapixeles optika, a másodlagos 5 megapixeles felbontással rendelkezik, mellette dupla LED villanóval. Az egymás alatt elhelyezkedő kamerák alatt találjuk az ujjlenyomat olvasó szenzort.

pz0118b-eu-1-7d17-h7va.jpg

Nem kreáltak hozzá rossz árat, az előrendelői akció keretében nettó 169.99$-ba kerül. És most kapunk mellé ajándékba egy szilikon tokot, egy kijelzővédő üveget és egy telefon tartó gyűrűt, mindezt EU szabványú töltőfejjel.

A HomTom S8-at itt tekintheted meg

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech mobiltelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5212817382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása