Heti szemezgető 38.

2017. szeptember 30. 08:01 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto.jpg

Nagy akciókkal készült kedvenc webáruházunk, így szétnézve a rengeteg termék között, összegyűjtöttük azokat, amiket mi is szívesen kipróbálnánk vagy használnánk. Nem volt könnyű feladatunk, hiszen rengeteg minden zsúfoltak össze, de mi akkor is megpróbáltuk!

Ezen kívül megtaláljátok az Akciós kereső oldalunkon a legújabb akciókat is. Tudjátok, egyes termékeknél elérhető az EU Express szállítás is, így jobban jártok, hiszen nem kell a termék után vámot fizetni.

 

MAIWO külső HDD keret

6_13.jpg

Ha sűrűn használsz külső merevlemezt, de nem szeretnél külön felárat kifizetni olyan 2.5 colos HDD-re, amit tokba szerelve árulnak és nem tudod kicserélni, akkor ez az új SATA III csatlakozójú USB 3.1 sebességű, USB Type-C szabványú külső merevlemez keret egy kiváló választás.

A merevlemez házat itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással megoszthatod

 

 

Xiaomi Whia 24 az 1-ben csavarhúzó készlet

A Xiaomi Whia egy 24 darabos csavarhúzókészlet, ami 60 hrc keménységű acélból készült és rozsdamentes aluminium ötvözet borítja a csavarhúzó fogantyúját és a tároló dobozt egyaránt. A bitek között megtalálható szinte minden, ami egy otthoni munkához kellhet, legyen az lapos vagy csillag fejű, amivel eltudjuk végezni egy óra, számológép, számítógép, kamera, rádió, tehát minden kisebb műszaki termék szétszerelését.

A Xiaomi Whia készletet itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással megoszthatod

 

Sunvell T95Z Plus TV Box

A Sunvell T95Z egy olyan Androidos médialejátszó, amire nyugodtan rábízhatod a filmek streamelését, Youtube videózást vagy pendrive-ról, illetve külső merevlemezről is lejátszhatsz vele filmeket, akár 4K felbontásban is.

Amtagic S912 processzor, 3 GB DDR3 RAM + 32 G eMMC ROM, 5G WiFi, AV, HDMI 2.0, optikai kimenet, 1000Mbps LAN, MicroSD foglalat, USB2.0 port, Android 7.1, EU töltő.

A médialejátszót itt nézheted meg

Vagy akár egy kattintással megoszthatod

 

Olvastad már? OUKITEL K6000 Plus - A telefon, ami sokáig bírja

pz0028b-eu-1-299a-sbu2_1.jpg

 

Xiaomi DDYS01SKS szónikus fogkefe

 Nagy hatékonyságú mágneses motor
A 31000-szeres / perc magas frekvencia rezgés lehetővé teszi a hatékony tisztítást. 
• Nagy sűrűségű, fémmentes növényi ecset 
A kefefej rozsdamentes és környezetbarát. 
• 3 tisztítási mód 
A standard tiszta mód megfelel a napi takarítási igényeinek; a finom üzemmód gondosan megvédi az ínyt, miközben tisztítja a fogakat és testreszabhatjuk a saját tisztítási módunkat az APP segítségével,
• APP vezérlés Bluetooth funkcióval
Csatlakoztassuk a telefont és a fogkefét a telefonos alkalmazással Bluetooth-on keresztül és testreszabhatjuk a saját fogmosási módunkat,
•2 töltési mód - töltőállomás vagy USB kábel
A fogkefe az univerzális USB porttal csatlakozható a töltőjéhez, de akár a laptophoz is, hogy feltöltsük. 
• Kompakt méret, IPX7 vízálló minősítés

 

Xiaomi szónikus fogkeféjét itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással megoszthatod

 

 

Összeválogattunk pár igazán jó mobiltelefont is, amik az új trendet követve vékony kijelzőkerettel készültek

 

 

 Vernee MIX 2

A nagy méretű 6 colos, 2160 x 1080 pixel felbontású kijelző, a vékony oldalkeretek által egy normál 5.5 colos telefon méretével ér fel. A Vernee jó kapcsolatot ápol a MediaTek-kel, eddig is az ő processzoraikat használták, nincs ez másként most sem. A megfelelő sebességről egy nyolc magos, 64 bites MTK6757CD, azaz Helio P25 gondoskodik, aminek maximális órajele 2.5GHz. Memóriából sem kapunk keveset, 4 GB-al gazdálkodhatunk, a tárhely mérete 64 GB, amit természetesen memóriakártyával bővíthetünk. Az előlap a vékony keretes telefonoknál már nem annyira szokatlan. Elöl nem találunk gombokat, ezt a Veree szoftveresen oldotta meg. A jobb alsó sarokba helyezte el a 8 megapixeles, míg a hátlapon dual megoldásként a 13 és 5 megapixeles optikát LED villanóval egyetemben, alatta pedig az ujjlenyomat olvasó található. Természetesen minden ismert szenzort megkapunk úgy mint közelség, fény, mágnes, gravitációs szenzor és giroszkóp. A mobil két NANO SIM kártyát kezel és támogatja a magyarországi 800MHz-es B20-as LTE-t is. A készüléken Android 7.0 fut, amin választható a magyar nyelv is. Beépített akkumulátora is méretes, 4200mAh kapacitású. 

A készülék előrendelői státuszban van, így az elsők között lehetünk, akik meszerezhetik maguknak az új Vernee telefont 189.99$-ért, azaz 49.000 forintért. Kérhetjük EU Express szállítással is, így nem kell vámot fizetünk a készülékre, ezáltal nem fog többe kerülni a telefon.

A Vernee MIX 2-t itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással megoszthatod

 

 

Maze Alpha

A Maze keret nélküli kijelzővel szerelt modellje, az Alpha egy 6 colos Full HD, azaz 1920 x 1080 pixel felbontású Gorilla Glass 4 védelemmel ellátott kijelzővel érkezik, az előlapi gombba épített ujjlenyomat olvasóval. A fém ház alatt egy MediaTek Helio P25 processzor dolgozik, ami egy nyolc magos egység (4x2.5GHz ARM Cortex-A53+ 4x1.4GHz ARM Cortex-A53). Memóriája és belső tárhelye kiszereléstől függően 4GB / 6GB RAM + 64GB/ 128GB ROM lehet. Maximálisan 256 GB méretű memóriakártyát képes kezelni, ilyenkor a két SIM kártya egyik helyét foglalja el a memóriakártya. Előlapi kamerája 5, a hátlapra szerelt dupla optika pedig 13 és 5 megapixeles (Samsung S5K3L8). Az 5GHz-es WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, GLONASS, BeiDou mind-mind adott a 800 MHz-es LTE támogatással együtt. Akkumulátora 4000 mAh kapacitású, amit USB Type-C csatlakozón keresztül tölthetünk. A mobilon már az Android Nougat fut.

Kérd EU Express szállítással, hogy ne kelljen vámot fizetned

 

A Maze Alpha-t itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással megoszthatod

 

 

Bluboo S1

A készülék jól bevált alapokra építkezik, a hardveres felszereltségre nem lehet panaszunk. A Bluboo mérnökeinek a MediaTek processzorára esett a választásuk. Egy MTK6757 típusú ( Helio P25 ) nyolc magos, maximálisan 2.5GHz-en futó processzort építettek be a telefonba, amit megtámogattak 4 GB memóriával. A tárhelyről sem feledkeztek meg, itt sem kell szűkölködnünk, 64 GB-ot kapunk, amit memóriakártyával 256 GB-ig bővíthetünk. A kijelző egy 5.5 colos 1920 x 1080 pixeles FHD felbontású, lekerekített 2.5D-s kijelző, amit Corning Gorilla Glass 4, véd a karcok ellen. A kijelző különlegessége, hogy a kereteket nagyon vékonyra szabták, így a kijelző az előlap 90%-át foglalja el. A készülékbe egy 5 és egy 13 megapixeles elő és hátlapi kamerát szereltek, amik interpolálva 8 és 16 megapixeles képeket készítenek. A telefon két SIM kártyát kezel és támogatja az itthon szabványos B20-as 800MHz-es LTE-t is. Akkumulátora 3500mAh kapacitású, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk. Bluetooth 4.0, WiFi, GPS is a repertoár részét képezi. 

Kérd EU Express szállítással, hogy ne kelljen vámot fizetned

 

A Bluboo S1 készüléket itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással megoszthatod

 

 

Elephone S8

Az S8 a gyártó első vékony kijelző kerettel szerelt telefonja. Nem hagyta ki ezt a lépést, hiszen már sokan meglépték ezt a "trendet" és egyik gyártó sem engedheti meg magának, hogy nem követi a piaci irányokat és vele együtt a felhasználók igényeinek kiszolgálását. Na, de... A vékony kávával szerelt telefonok azért jók, mert azonos méret mellett nagyobb kijelzőt lehet beépíteni egy készülékbe. A készülék mérete 15.80 x 8.00 x 0.80 cm, súlya 180 gramm. Az Elephone a társaihoz képest minőségibb, 6 colos 2K, azaz 2560 x 1440 pixel felbontású panelt rakott a telefonba, amit Gorilla Glass üveg óv a sérülésektől, így a kijelző-ház aránya 92.4%. A ház teljes egészében fémből készült, a készülék fekete és kék színben választható, a külső megjelenésre nem lehet panaszunk,. A nagy felbontású kijelzőhöz megfelelő processzor dukál, így egy MediaTek Helio X25-ös duruzsol a hátlap alatt, 4 GB memória és 64 GB tárhely társaságában. A készülék előlapjának aljára került a hasonló típusoknál már megszokott, alsó sarokban lévő előlapi kamera, ami 8 megapixel felbontású és az ujjlenyomat olvasóval szerelt home gomb. A telefon hátlapjára csak egy LED-es villanó és a 21 megapixeles fő optika került. A hátlap alatt 4000mAh teljesítményű akkumulátor foglal helyet, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk. A szokásos 802.11a/b/g/n/ac, WiFi Bluetooth 4.0, GPS már szinte alapkövetelmény. A készülék Dual NANO SIM képes és többek között támogatja a B20-as LTE-t is. Természetesen a legújabb Android 7.1-el érkezik. 

Kérd EU Express szállítással, hogy ne kelljen vámot fizetned

 

Az Elephone S8 készüléket itt tekintheted meg

Vagy akár egy kattintással megoszthatod

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1712911399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása