Bagatell összegért kapható a Homgeek robotporszívója

2017. december 20. 10:26 - nezdmitrendelszblog

h18903-1-1-1389-pbqx_eredmeny.jpg

Ez a cikk nem csak egy robotporszívóról szól. Az EU Express hanyatló volta miatt megpróbáltunk utánajárni a másik ismertebb webáruház, a TomTop szállítási lehetőségeinek. Felkerestük egy ottani kapcsolatunkat és egyből egy termékkel válaszolt. A megnyitott linken ez fogadott minket a termék leírása mellett:

"We will pay the custom tariff fee when shipped to FR, DE, UK, ES, IT, Belgium, Czech Republic, Finland, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Monaco, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Sweden, USA, Canada".

Ezek után rá is kérdeztünk, hogy valóban áfa mentes a szállítás?! Azt válaszolták, hogy olyan szállítási csatornán keresztül küldik a terméket, hogy arra nem kell áfát/vámot fizetni. Valószínűleg hasonló módon teszik ezt, mint ahogyan a GearBest tette az EU Express-sel.

Amilyen termékajánlást kaptuk tőlük, az egy Homgeek márkájú robotporszívó, amire azonnal kaptunk kedvezményt is, így máris lecsökken az ára 86.54$-ra. Ami aztán már tényleg bagatell összeg, ha mellé vesszük még az áfa/vám mentes szállítást is.

h18903-1-1-1389-isd3_eredmeny.jpg

EU szabványú csatlakozóval érkezik, tehát még erre sem lesz gondunk. A kis robot két oldalsó kefét kapott, ami a szennyeződést a szívó nyílás felé söpri. A porszívó 40 x 35 x 12 cm méretű és csupán 1.72 kg-ot nyom. Porzsák helyett egy kivehető portartálya van, ami 450ml kapacitású, így ha végzett a takarítással, akkor csak kivesszük, kiöntjük és kész is vagyunk. Kapunk hozzá egy távirányítót is, ami 2.4GHz-es frekvencián kommunikál a porszívóval.

h18903-1-1-1389-f9co_eredmeny.jpg

h18903-1-1-1389-xiti_eredmeny.jpg

Akkumulátora 2200mAh kapacitású, amivel 90-120 percig képes takarítani, amivel maximálisan 200 négyzetméter alapterületű teret képes bejárni. Az elülső szenzorainak köszönhetően kikerüli a tárgyakat. A csomagban kapunk mellé egy EU szabványú töltőt, távirányítót, szűrőt, portartályt, 6 darab oldalsó kefét és egy angol nyelvű felhasználói kézikönyvet.

A kis 86$-os robotporszívót itt tekintheted meg

A kedvezmény kódot "YYMSDJ" a Buy Now gombra való kattintás után írhatod be az Apply a Promotion Code résznél.

 

Ha tetszett a cikk, mondd el másnak is. Egy kattintással megoszthatod.

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9013513659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása