Megnehezíti a tolvajok dolgát ez az 5000 forintos laptop hátizsák

2018. március 07. 17:15 - nezdmitrendelszblog

 y5397b-1-f381-iyvv.jpg

Amikor beszereztem a mostani laptopomat, akkor megpróbáltam olyan táskát választani hozzá, amely valamennyire védi a külső behatásoktól, de TomTop-éknál most egy olyan típust találtunk, amelynek nincsenek külső zsebei, így cipelés közben senki sem tud eltulajdonítani belőle semmit sem.

Különlegessége, hogy nincs rajta külső zseb. A hát felőli részen található egy körbe nyitható cipzáras rekesz, így férhetünk hozzá a belepakolt dolgainkhoz.

y5397b-1-f381-o9kq.jpg

y5397b-1-f381-i19q.jpg

A poliészterből készült táska kopásálló szövet bevonata antisztatikus borítást kapott. A 730 gramm súlyú hátizsák mérete 43 x 26 x 10 centiméter. A táska tartalmaz egy beépített töltőkábelt, így ha a táskába helyezünk egy power bankot, akkor feltölthetjük vele mobiltelefonunkat is. A vállpántján egy-egy cipzáras rekesz található, a belsejében pedig elfér egy 15.6 colos laptop, táblagép és kialakítottak pár rekeszt a kiegészítőknek is.

y5397b-1-f381-tfxm.jpg

Lila, fekete és szürke színben választható, az ára sem lett túl magas, hiszen csak 18.99$-ba kerül és választhatjuk az ingyenes szállítást is.

A táskát itt nézheted meg

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech hátizsák

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9213722708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása