Bluetooth-os okos lakat – Az okos biztonság

2018. március 28. 16:20 - nezdmitrendelszblog

h20682-1-0c13-npul.gif

Igen, már ilyen is van. Bluetooth-os lakat, amihez nem kulcsra van szükségünk, hanem egy mobiltelefonra, de okos funkciója révén bárkinek adhatunk hozzáférést.

Az Android és iOS rendszerrel is működő alkalmazást telefonunkra és táblagépünkre is letölthetjük. Több féle biztonsági mód közül is választhatunk, de ami a legjobb, hogy külön engedélyt adhatunk barátainknak, ismerőseinknek, így úgy használhatjuk, mintha kulcsot másoltunk volna hozzá, csak ezzel a lehetőséggel megvan pillanatok alatt.

h20682-1-0c13-j9en_eredmeny.jpg

Tökéletesen használható ajtókhoz, szekrényekhez, kerékpárokhoz, hátizsákokhoz, stb. Nem kell kulcsot magunknál tartani, hiszen a telefonunk mindig kéznél van. IP65-ös vízállósága lehetővé teszi a kültéri használatot is, így akár a kerékpárunkat is lezárhatjuk vele, amit később a telefonunkkal könnyedén kinyithatunk. A lakat háza alumínium ötvözetből készült és rozsdamentes acélból készült a hozzávaló retesz.

h20682-1-0c13-z5vm_eredmeny.jpg

Az okos lakat figyeli a használati tevékenységet is, így rögzíti a nyitási, zárási rekordokat is. Az alkalmazásom keresztül több nyitási variáció érhető el, például ujjlenyomat olvasós azonosítás, jelszó, vagy jelkód megadás. A termék Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül csatlakozik a telefonunkhoz, a mellékelt 600mAh kapacitású CR14250 elemmel egy évig képes működni, illetve 8000-1000 nyitás/zárás ciklust képes végezni.

A terméket itt tekintheted meg

Ami most 21.99$-ba kerül

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6313786260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása