BLUBOO D5 PRO – Egy kellemes meglepetés egy apró hibával

2018. április 09. 19:46 - nezdmitrendelszblog

pz0261b-eu-1-53c7-ngrn_eredmeny.jpg

A BLUBOO a kissé ismeretlen mobiltelefonokat készítő gyártók táborát erősíti. Eddig folyamatosan a megfizethető árú készülékek garmadája gördült le a gyártósorairól, amik, hát nem voltak a világ legszebb telefonjai. A D5 Pro ezt a csorbát próbálja most kiküszöbölni, hiszen egy letisztult formatervű szép kis telefont tettek le az asztalra.

A BLUBOO D5 Pro 4G támogatást is kapott, azaz ismeri az idehaza is hasznát B20-as LTE-t, tehát nem lesz gondunk a szélsebes internetre. A jó öreg és már számtalan készülékben helytállt MediaTek MTK6737 processzort használják, ami a maga négy magjával maximálisan 1.3GHz-re képes. A mérnökök 3GB memóriával látták el a kis teremtést és a tárhely méretére sem lehet panaszunk, hiszen 32GB-tal gazdálkodhatunk.

pz0261b-eu-1-53c7-en4d_eredmeny.jpg

A telefon a költségtakarékosság jegyében fogant, mégis egész szép terméket alkottak a 99$-os árért cserébe. A fém ház remekül mutat a különböző színekben. A kijelző a mostanában felkapott vékony keretekkel operáló kivitelt kapott. 5.5 colos, felbontása 640 x 1280 pixel, amit Gorilla Glass 4 üveg véd.

pz0261b-eu-1-53c7-y4dt_eredmeny.jpg

pz0261b-eu-1-53c7-ia2v_eredmeny.jpg

Az előlapra 8, míg a hátlapra 13 megapixeles kamera került, ami alatt a kör alakú ujjlenyomat olvasó kapott helyet. Ismeri a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, kapott GPS-t, Bluetooth 4.0-t és micro és nano SIM kártyát kezel, de az egyik slot helyére egy maximum 256GB-os microSD kártyát is behelyezhetünk. A hátlap alatt egy 2700mAh kapacitású akkumulátor lapul, a telefon Android 7.0-val érkezik, viszont kár, hogy nincs róla információ, hogy helyet kapott-e benne a magyar nyelv támogatása is.

A telefon 99.99$-ba, a TomTop féle áfa és vámmentes Duty Free Shipping szállítással együtt 28.000 forintba kerül

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1013821498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása