Megjelent a Xiaowa, olcsóbb lett a nagyágyú

2018. április 26. 19:31 - nezdmitrendelszblog

20161227150441_68169_eredmeny_eredmeny_eredmeny.jpg

A Xiaomi második generációs robotporszívója szinte nem talál magának ellenfelet. Hatalmas 5200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Az oldalsó kör seprű mellett, a porszívó aljánál egy nagyméretű forgó kefe található, amivel a szőnyegünket tudjuk tisztán tartani. Illetve víztartály is került rá, így a mellékelt felmosó fejjel, porszívózás után fel is moshatunk vele.

Természetesen megmaradt a telefonos vezérlés, ami még okosabb lett és fejlesztettek a szenzoros érzékelőkön, így felismeri a szobát és a benne található tárgyakat, bútorokat és így tervezi meg a legideálisabb takarítási módot. A folyamat végén pedig automatikusan visszaáll a dokkolójára. A kupon kóddal most 466.99$-ba kerül és a szállítás is áfa és vám mentes.

pas0065w-us-1-7c3c-cm4e_eredmeny.jpg

pas0065w-us-1-7c3c-ub0l_eredmeny.jpg

Mi is kipróbáltuk és ez az eddigi legjobb porszívóm, ami a hosszú szálú szőnyegemet is ki tudja takarítani, úgy, hogy nem csak fekszenek vízszintesen a szőnyegem rojtjai, hanem látszik rajtuk, hogy végig forgatta a kefét rajtuk és a rojtjai kicsit felfele állnak. A mobiltelefonnal vezérelhető funkciók, a tudása, a rengeteg szenzor és érzékelő, amivel a lehető legjobb útvonalat találja meg a takarításhoz, az hibátlan. Nem úgy működik, mint az előző példányaim, hogy egy szobában akár 40 percig is kőröztek, hanem 15 perc alatt mindenhol kitakarít (természetesen ez szoba függő), ahová fizikailag befér vagy elér. Jelzi, hogy mekkora mértékű a kefék és szűrő elhasználódása, a telefonra értesítést küld, ha jelezni akar valamit. És az, hogy a telefonomon keresztül akár útközben is elindíthatom a készenlétben pihenő robotot, hogy takarítson ki a lakásban. 

pas0065w-us-1-7c3c-kvwq_eredmeny.jpg

pas0065w-us-1-7c3c-uldq_eredmeny.jpg

A TomTop-nál 466.99$-ba kerül, ha felhasználjuk a WDMJC kódot. Jó hír, hogy az áfa és vám mentes Duty Free Shipping szállítás 0$-ba kerül.

A robotporszívót itt nézheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3713872574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása