Akciós a Xiaomi okos hangszere, ami megtanít zenélni

2018. május 22. 20:57 - nezdmitrendelszblog

i3592-1-f748-x2sy_eredmeny.jpg

Ha interaktívan szeretnéd megmutatni a gyermekednek a zene szépségeit, akkor ez a digitális ukulele segíthet benne.

20171107190749_18751_eredmeny.jpg

A Xiaomi Populele egy praktikus tanulási formát ad a hangszert tanulók kezébe, hiszen a szokásos akusztikus hangszert olyan kiegészítőkkel látták el, mint a bundok közötti hangok lefogásához segítséget nyújtó LED jelzők, így nem csak gyorsan el lehet sajátítani a hangszer használatát, így nem egy unalmasnak tűnő módon kell kipróbáljuk magunkat, hanem játékos módon vághatunk bele a muzsika rejtelmeibe. Az apró LED-ek megmutatják, melyek azok a hangok, amiket le kell fognunk, így csak követnünk kell őket és máris lejátszhatunk egy komplett dalt. Mivel az ukulele vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal is fel lett szerelve, ezért a telefonunk vagy táblagépünkre feltelepített szoftver segítségével különböző tanulási módszereket és játékokat indíthatunk el.

i3592-1-f748-95nr_eredmeny.jpg

A hangszer csupán 500 gramm súlyú és 58,4 x 25 x 12 cm méretű, így egyszerre könnyű és kis méretű. A Xiaomi Mi Populele a hagyományos akusztikus gitár kompaktabb változata, de csak négy húrral rendelkezik. A Mi Populele úgy néz ki, mint egy normál ukulele hangszer. Kiváló minőségű lucfenyőből és juharból készült, míg a húrok Aquila nylon szálból állnak. A nyak részen, a húrok alatt 72 LED található, amelyek felvillannak, hogy a hangokat lefogva lejátszhassuk a kiválasztott dalt.

i3592-1-f748-m5fj_eredmeny.jpg

1510104398213737_eredmeny.jpg

i3592-1-f748-mn58_eredmeny.jpg

Az Android és iOS alkalmazás segít a Mi Populele játékban való tanulásban. Sőt, még a húrok behangolásában is az alkalmazás lesz a segítségünkre. Az alkalmazás több mint 100 dalt, gyakorlatokat és segédletet tartalmaz. A Mi Populele 800mAh-os akkumulátorral működik, amit microUSB porton keresztül tölthetünk fel és a Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik okostelefonunkhoz vagy táblagépünkhöz.

Gyerekeknek, zenélni vágyóknak tökéletes ajándék, hogy egy kis segítséggel kóstolhassanak bele a zene világába. A profibbak pedig már a hangszer vizuális segítsége nélkül csaphatnak a húrok közé. Szerencsére a TomTop-nál most csak 108.29$-ba kerül és mellé ingyenes az áfa és vámmentes Duty Free Shipping szálltás.

A Xiaomi hangszerét itt találod

  

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2913993952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása