Közeleg a születésnap - A nagy alkalomból kedvezményekkel és játékkal vár a TomTop

2018. június 14. 18:45 - nezdmitrendelszblog

nevtelen_eredmeny.jpg

Hatalmas akciókkal készült és készül a TomTop, hogy kedveskedjen nekünk. Nem véletlen, hiszen most ünneplik a 14. évfordulójukat. Nem csak a vásárlásra fókuszáltak, bevetnek mindent a nevezetes nap miatt.

Értékes kuponokra tehetünk szert, mint például 8% minden termékre, 9% kedvezmény kamera cuccokra, számítógépes alkatrészekből 10% vagy akár LEPIN termékekből 15%.

2_4.jpg

Termékek százai, sőt ezrei vannak és lesznek leértékelve, úgy hogy ha éppen most szeretnél venni valamit ajándékba vagy saját részre, érdemes körülnézni az akciók között. Ne csüggedjetek, hogy ha még nem regisztráltatok, ugyanis nagy figyelmet szenteltek az új regisztrálóknak is, így ha még nem rendeltél semmi a TomTop-tól akkor figyelemre méltó kedvezményekkel találkozhatsz. Segítség kép a cikk alján megtaláljátok a regisztrációs segédletünket.

Egy jópofa Gift Rain játékot is indítottak, amit ha elindítotok, annyi a lényege, hogy el kell kapni a kis ajándékcsomagokat, adott időn belül minél többet. Különböző ajándékokat nyerhettek velük, úgy, mint kedvezményeket, kuponokat, vagy TomTop pontokat, amiket később egy vásárlásnál beválthattok így csökkentve a termék vásárlási értékét.

3_3.jpg

Három turnusban fogjuk kapni az ajándék akciókat, gyakorlatilag egész hónapban kényeztetve érezhetjük majd magunkat. Az első turnus június 11-19-éig tart, a második 19-26-áig és végül a harmadik egyben utolsó nagy vihart kavaró etap 26-án fog kezdődni.

Mindenképp érdemes benézni, rengeteg ajándék, kupon és kedvezmény vár rátok.

Az Anniversary oldalt itt találjátok

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5814048306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása