Elephone U2 – Felugró kamerás nagy durranás a kis gyártótól

2019. június 10. 12:35 - nezdmitrendelszblog

elephone_u2_19.jpg

Azt hittük, hogy a megfizethető kategóriában a Xiaomi hozza majd el a motorikusan mozgatható szelfi kamerát, de erre hamar rácáfolt az Elephone.

elephone_u2_21.jpg

A hamarosan megjelenő Elephone U2 impozáns külsővel és a OnePlus 7T és a Xiaomi Mi 9T-nél látott felugró kamerát hozza el a 250$ körüli mobiltelefonok kategóriájában.

Hogy honnan tudjuk az árát? Az Elephone U2 még annyira új, hogy sem a GearBest, Banggood vagy bármelyik nagyobb webáruház sem forgalmazza még. Egyedül csak az AliExpress Elephone Global Store-ban tűnt fel a modell. Innen tudjuk már, hogy milyen hardverrel és árral fog érkezni az Elephone újdonsága.

elephone_u2_22.jpg

A gyártó megpróbálta kimaxolni a kijelző méretét, aminek jót tett, hogy nem kellett már a notch szenzorszigettel sem foglalkoznia. Így a kijelző/előlap arány 93.1%-ra nőhetett, ami üdvözítő, hiszen óriási méretben játszhatunk a kedvenc mobilos játékainkkal, de a felvett videókat és képeket is nagy méretben nézhetjük vissza. A 6.26 colos kijelző nem AMOLED panel, mint az Elephone U Pro esetében, pedig mi nagyon örülnénk neki. Az árat alacsonyan tartva egy IPS kijelzőt kapunk, aminek felbontása 2280 x 1080 pixel.

elephone_u2_5.jpg

elephone_u2_6.jpg

Két modell lesz elérhető az Elephone U2 modellből, egy 4/64GB és egy 6/128GB-os verzió. Az Elephone újfent a MediaTek processzorát használja, az új Helio P70-et (MTK6771). A 12nm-es gyártástechnológiával készített processzor 8 magos, maximális órajele 2.0GHz, ami az AnTuTu benchmarkban egész szép helyen, a középkategóriában végez a maga 150.000 körüli pontszámával.

elephone_u2_12.jpg

elephone_u2_7.jpg

A felugró előlapi kamera fő szenzora 16 megapixeles f/1.6 rekeszértékkel rendelkezik, amit egy másodlagos 2 megapixeles optika egészít ki, hogy bokeh effekttel ellátott szelfiket is készíthessünk. A hátlapon három kamerát kapunk, amiben a fő szenzor 16, a kiegészítő kamerák pedig 5 és 2 megapixelesek. Az ujjlenyomat olvasó nem a hátlapra került, hanem mint az Elephone A6 Miniben is, jobb oldalra rakták, a be/ki kapcsoló gomb alá, de ezen kívül ellátták arcfelismerő funkcióval is, amiben jó szolgálatot fog tenni az előlapi 16 megapixeles kamera.  Bluetooth 4.2, 2.4 és 5GHz Wifi és dual SIM támogatás került a telefonba, amin természetesen elérhető a 800MHz-es B20-as hálózat is.

elephone_u2_14.jpg

elephone_u2_3.jpg

elephone_u2_4.jpg

Az Elephone U2 megint egy jó alternatívának tűnik azoknak, akik megszeretnék lovagolni ezt a felugró kamerás újdonságot. Hogy egy szinte az egész előlapot elfoglaló kijelzőt kaphassanak notch nélkül a MediaTek friss processzorával, az új Android 9 rendszerrel, amin megtalálható a Magyar nyelvű menü is.

elephone_u2_17.jpg

Az Elephone U2 egyelőre az AliExpressen bukkant fel 249$-os áron, de ez még nem érhető el európai raktárból, így ehhez hozzá kell adunk a plusz költségeket is. Amint elérhető lesz az ismertebb áruházaknál is, újra jelentkezünk, mert van potenciál ebben a készülékben

 

Támogasd az oldalt azzal, hogy ha Google Chrome böngészőt használsz, telepíted a támogatói plugint. Használd a kiegészítést a Google Chrome böngésződben, ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

A böngésző plugint itt találod meg

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr10014887072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása