Xiaomi Redmi 3s… Az utód utódja

2016. július 08. 19:46 - nezdmitrendelszblog

A méltán híres és az utóbbi időkben jókorát fejlődő gyártó a 2015-ös évben a negyedik legnagyobb mobilgyártóvá nőtte ki magát. Azóta is rendületlenül tör előre és nem csak a mobil szegmenset célozta meg, hanem egy teljes ökoszisztéma kialakításán fáradozik. Biztos mindenki hallott már az aktivitás mérő karkötőkről, közülük is a Xiaomi Mi Band-ről, amely már a harmadik generációnál tart. De megemlítendő például az okos személyi mérleg, power bank, akciókamera és még nagyon sok minden más is.


A Redmi 3s megmarad a középmezőnyben, nem akar túlnőni mindenkin, nem is lenne mivel. De nem is keres mindenki felsőkategóriás telefont. Nem akar mindenki hiper-szuper játékokkal játszani, csak a mindennapi általános dolgokat szeretnék könnyedén használni, és ez az ajánlat talán pont nekik szól.


A készülék lelkét egy 64 bites Qualcomm Snapdragon 430 típusú processzor adja 8 darab A53 maggal, mely 1.4GHz-en üzemel, e mellé kapott egy Adreno 505 GPU-t. Memóriából 2Gb társul mellé, a belső tárhely mérete pedig 16Gb, amelyet viszont egészen 128Gb-ig bővíthetünk.
A telefon mérete 13.93 x 6.96 x 0.85 cm. Előlapján egy 5 hüvelykes 720p felbontású kijelző terül el. Hátulján egy 13mp-es Led villanóval ellátott, hátul (jó hír a szelfizni vágyóknak) 5 megapixeles optika csücsül. Hogy ne kelljen mindig magunkkal vinni a telefon töltőt, egy viszonylag nagy 4100 mAh-es akkumulátor gondoskodik a telefon áramellátásáról. A telefon Dual SIM képes, 1 Micro SIM kártyát, 1 Nano SIM kártyát vagy helyette Micro SD-t fogad. Bluetooth-ból 4.1-es verziót, míg wifiből b/g/n-tipusút kapott. A közelségérzékelő, fényérzékelő, gyorsulásmérő és gravitációs szenzor, Gps mondhatni alap felszereltség. Na de most jön, amit nem gondoltam volna… A hátlapon foglal helyet egy ujjlenyomat olvasó is. A telefonon Android 5.1 fut a gyártó saját MIUI 7 felületével. Arany, ezüst és szürke színekben kapható.



A Redmi 3s szériából kát fajta létezik. Csak a memória és a tárhely mérete különbözik, a már említett 2Gb RAM, 16Gb tárhely. Illetve a 3Gb RAM-mal és 32Gb ROM-mal szerelt verzió, amely biztos, hogy sok mindenre elegendő lesz.

Itt pedig megtalálhatjátok a "3s" család összes tagját, a nagy testvért is 3Gb RAM és 32Gb tárhellyel.
Mindkét esetben ingyenes postaköltséggel.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8012064065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása