UMi Super... Kis-nagy barát

2016. július 22. 12:01 - nezdmitrendelszblog

Újfent egy UMi telefont szeretnék nektek bemutatni, aminek a promóciója lassan a végéhez közeleg. Kupon kóddal most még olcsóbban megveheted. Sőt ajándékokat is kapsz hozzá.


Megszoktuk már, hogy a feltörekvő gyártók próbálnak elhalmozni minket minden földi jóval, de mindezt úgy teszik, hogy nem érzi azt az ember, hogy nagyon le akarnák húzni. Nem kell százezer forintokat kidobálni az ablakon egy olyan telefonért, ami fél év múlva egy fabatkát sem fog érni. Már pedig Android vonalon réges-régen előfordult, amíg csak a nagyobb gyártók halmoztak el minket telefonokkal, hogy amit gyorsnak, korszerűnek hittünk, és persze jó drágán mértek, idővel rájöttünk, hogy itt valami mégis hibádzik kissé. Egy csöppet, mintha átverve éreztük volna magunkat.
Nem fogom elhozni a megváltást, nem szeretnék ódákat sem zengeni, csupán egy olyan telefont bemutatni, amit bátran tudnék ajánlani bármely ismerősömnek. Ez pedig nem más mint az UMi Super.


A telefon a phablet kategóriát erősíti, tehát nem is telefon, de nem is táblagép, hanem a kettő közti határmezsgyén mozog. A Sharp által gyártott, Gorilla Glass 3 üveggel védett, Full HD kijelzője nagyra nőtt, de még nem az elviselhetetlenül nagy kategória, a maga 5.5 coljával. Ezt a panelt egy 15.08 x 7.50 x 0.85 cm méretű aluminium unibody házba csomagolták. A gondtalan működésért egy MediaTek Helio P10 ( MTK6755 ) 64bites Octa Core processzor felel, magonként 2.0GHz-en. Játék mániásoknak egy Mali-T860MP2-vel társulva. A készüléken Android 6.0 rendszer fut. Belső tárhelye 32, míg memóriából 4Gb jutott neki. Memóriakártyával egészen 256Gb-ig bővíthetjük. Előlapi kamerája 5 megapixeles, míg a hátlapi 13 megapixeles, nem túl megszokott Panasonic optika csücsül, autófókusszal és két tónusú LED villanóval. Szokásos belső "tartozékokként" felszerelték GPS, Bluetooth 4.1-el, közelségérzékelő, fényérzékelő, gyorsulásmérő és gravitációs szenzorral is. 


A modern kor elvárásaihoz mérten, már USB Type-C látunk a telefon alján, amely OTG és HIFI képes. Két darab Micro SIM-et kezel dual standby módban, tehát amíg az egyik kártyán beszélünk, a másik inaktív. Ha Micro SD kártyát szeretnénk használni, akkor sajnos le kell mondanunk a két kártyás üzemmódról. Támogatja a 802.11 a/b/g/n 2.4GHz/5GHz vezetéknélküli hálózatot is. Illetve az idehaza található 800Mhz-es LTE frekvenciát is, így nem kell semmiért kompromisszumokat kötni a sebesség terén. Mindez életben tartásáért egy Sony gyártmányú 4000mAh-s akkumulátor felel, amit a gyártói adatok szerint kerek 100 perc alatt teljesen feltölthetünk. A telefon alján található értesítési gyűrű, mert hát nem tudom nem másnak hívni, több színben képes világítani, hogy értesítést adjon üzeneteinkről, nem fogadott hívásainkról, stb... Ennyivel még nincs vége, hiszen a hátlapi kamera alá befért még egy ujjlenyomat olvasó is, ami 0.1 másodperc alatt képes feloldani a telefont.


Jelenleg elérhető szürke és arany színben, amihez ajándékként kapunk hozzá egy szilikon tokot, egy elöl-hátul védő becsukható tokot, és egy kijelzővédő üveget. Előrendelhető belőle kék színben kapható verzió is. Az ára 219$, de kupon kedvezménnyel most csak 199$-ért tied lehet valamelyik telefon.
További képeket a honlapon találtok.


Kupon kód: SUPERGB

Innen rendelheted meg az arany színű verziót
Innen rendelheted meg a szürke verziót
Innen pedig az előrendelhető kék verziót
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6212064059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása