Xiaomi LED lámpa... Kis fénysugár

2016. augusztus 06. 13:26 - nezdmitrendelszblog

Az utóbbi pár évben ez a kis feltörekvő gyártó komoly részesedést szerzett a mobiltelefonok eladásában. És a felhasználók örömére más piacokon is megpróbálta megvetni a lábát, lásd power bankjaik, illetve a méltán híres MiBand aktivitásmérő karkötője, amiből az első széria tagját nagy megelégedéssel használtam. Most egy USB csatlakozójú kis lámpát rendeltem tőlük.



Sok esetben, amikor este leültem a laptopom elé, kellet valami fényforrás, hogy ne közvetlenül csak a kijelző világítson és így ne zavarja annyira a szememet. Szerettem volna valamit, ami megvilágítja a billentyűzetet. Így esett a választásom erre a termékre.



A buborék fóliás borítékot kibontva, egy kis visszazárható műanyag csomagolásban található a kis lámpa, amit a későbbiekben is használhatunk, ha magunkkal visszük, védve az eszközt. A csomagolás eleje átlátszó, hátulján pedig a gyártó logója, egy kép a lehetséges használatok módszeréről, illetve egy leírás a termékről (persze kínaiul).
Két színben kapható, fehérben és kékben. Én a kék verziót rendeltem meg magamnak. Alul csak egy szabványos USB port található, nem sokkal felette a fényerősség növeléséhez/csökkentéséhez használható gomb, amit ha pár másodpercig nyomva tartunk, lekapcsolhatjuk vele az eszközt.



Áramellátása 5V-ról történik, tehát számtalan helyen bevethetjük, legyen az a számomra főként használt billentyűzet világítás, de az öt lépésben növelhető fényerő lehetővé teszi használatát akár esti olvasáshoz, túrázáshoz és szinte mindenhez, amihez csak szeretnénk. Legerősebb fényerőn maximális fogyasztása 2.5W. Mint egy gyerek, aki most látott először ilyet, persze hogy a lámpát magam felé fordítva, kapcsolgattam a fényerő szabályzó gombot és majdnem kiégettem a szememet, akkora fényereje van maximális fényerőn. Ilyenkor már érezhető, hogy termelnek egy kis hőt a LED-ek, de a hátuljába épített fém szál kellőképp elvezeti a fényforrástól azt a kis meleget. USB portja lévén számítógéphez/laptophoz, külső akkumulátorhoz is csatlakoztatható.



Nagyon megéri az árát, Kínából rendelve, ingyenes postaköltséggel is 1000Ft alatt van.



Képek
Innen rendelheted meg
Szólj hozzá!
Címkék: usb lámpa led

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr10012064055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása