Vernee Mars ... Újabb isten

2016. szeptember 19. 20:06 - nezdmitrendelszblog

A Vernee a napokban mutatta be legújabb készülékét, az istenségek következő tagját a Mars-ot. Korábban már volt szó a Vernee Apollo Lite készülékéről. Az új tag a várhatóan év végén megjelenő Mars Pro előfutára. A bejelentést követően mindenki várta, hogy a Mars megkapja a 6Gb rendszermemóriát, a P20-as SOC-ot, valamint QHD kijelzőt, de egyelőre ez elmaradt. Valószínű, hogy ez majd csak a Pro verzió kiváltsága lesz.


Aki megnézi a termék fotókat, annak feltűnhet egy kis hasonlóság az Iphone 6/7 és e között a  készülék között. A telefon lekerekített formája, az antennák elhelyezése a házon, a hátsó kamera optikája és nem is sorolom tovább, de még látok hasonlóságokat. De mindegy is, hogy tetszett-e a Vernee mérnökeinek az Apple design-ja vagy sem, a telefon szép lett.
A külső teljesen fémből és üvegből épül fel. A kijelző 5.5 colos Full HD felbontású, Gorilla Glass 3 védelemmel ellátott. Méretes darab, az előlap 81%-át uralja. 


A telefon mérete 151 x 73 x 7,6mm, súlya 161g. Jobb oldalon a hangerőszabályzó, bekapcsoló gomb, és ugyancsak az oldalba épített ujjlenyomat olvasó található, amely pont a hüvelykujj magasságában található. 


Fedélzetén nem a legfrissebb, de nem kell szégyenkeznie, MediaTek Helio P10 SOC duruzsol a maga 8 magjával és 2Ghz-es órajelével, melyet egy Mali T860 támogat meg a grafikus feladatok elvégzéséhez. Memóriából 4Gb-ot kapott, tárhelye 32 GB, mely 128 Gigabájtig bővíthető memóriakártyával. Támogatja a 2.4/5Ghz-es wifi a/b/g/n/ac  hálózatokat, az összes GSM csatornát, (köztük a Vodafone féle 800Mhz LTE-t is), GPS, iránytű,  Bluetooth 4.0. Az előlapon 5 megapixeles, hátulra 13 megapixeles Sony IMX258 szenzor került, két tónusú Led-es villanóval.


Dual SIM-es, 1 Micro és egy darab Nano SIM-et fogad. USB Type-C csatlakozóval látták el, amely OTG képes és digitális audio kimenetként is használható. Beépített akkumulátora 3000mAh-s, a gyártó adatai szerint 30 perc alatt 50%-ig tölthető fel. Gyártói kiegészítésektől mentes, teljesen tiszta, alap Android 6.0 rendszerrel, melyet OTA-n keresztül frissíthető.


Október 7-ig most 249$ helyett 229$-ért adják az első 300 vásárlónak, de most kupon kóddal még olcsóbban, 199$-ért megvásárolható, persze ingyenes postaköltség mellett.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1012064035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása