Cubot Manito ... Előrendelői akció

2016. szeptember 26. 19:28 - nezdmitrendelszblog

Megint egy előrendelői akcióval jelentkezem. Nézzétek el nekem, de úgy rá vagyok kattanva az ilyen "olcsóbban megveheted" dolgokra, mint... Most semmilyen jelző nem jut rá az eszembe. (Írd meg hozzászólásban, hogy milyen jelzővel lehetne illetni. Csúnya beszéd kizárva, de tényleg.) Tehát mindig elkezdek kutakodni és fülétől a farkáig végignézem az adott terméket.
Ez történt most is. A Cubot elhozta nekünk az elérhető áru telefonok közé a 3Gb memóriával szerelt tagját. Jó, oké, nem egy ilyen kaliberű telefont láttunk már, de akkor is. Most is csak azért értekezek róla, mert az előrendelői akcióban olcsóbban hozzájuthatsz. 


Az akció időtartama Szeptember 27-től Október 28-ig tart, illetve a készlet erejéig. Ezért is írtam meg gyorsan, hogy holnap reggel, ha megnézitek, akkor a kedvezményes árat láthassátok. Ma este belefutottam abba a hibába, hogy nekem 100$ írt ki, ez holnaptól, az akció kezdetétől fog átállni hirdetett 89.99$-ra. Nézzük...

Specifikációk

Most jönnek a szokásos száraz adatok, de kénytelen vagyok leírni, mert különben nem fogod megtudni. Mérete 14.40 x 7.28 x 0.90 cm, súlya 178 gramm. Kijelzője 5 colos HD, azaz 1280 x 720 pixel felbontású. Processzor MediaTek MTK6737, ami 64-bites és 1.3 Ghz-en dolgozik. Most jön ami a szemnek szép adat, 3 Gb memória, megspékelve 16 Gb tárhellyel, amit nem kevesebb, mint 256 Gb-ra lehet bővíteni Micro SD kártyával. 


Kijelzője 2.5 D-s, azaz ugyancsak lekerekített oldalai vannak, mint magának a telefon éleinek. A hátlapja műanyag, levehető és a reklámszöveg szerint "selymes tapintású". A telefon elején található az előlapi kamera, ami fizikailag 1.3 megapixeles, ezt a felbontást szeretik megnövelni a kínaiak a hátlapival egyetemben, így papíron már 5 megapixeles képeket készít. Mellette a közelség és fény érzékelő és a beszélgetési hangszóró található. Jobb oldalt a hangerő és bekapcsoló gomb. Lent a szokásos Android kezelő gombok. Alul semmi. Hátul láthatjuk a 13 (valójában 8) megapixeles Samsung optikát, itt is szeretnek csalni, de ebben a kategóriában szerintem ez elég. 


A telefon tetejére szerelték a mérnökök a Jack dugót illetve a Micro USB csatlakozót. Van benne A-GPS támogatás, Bluetooth 4.0, GPS, 2.4 Ghz b/g/n WiFi, tudja a 2G, 3G és 4G FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz hálózatokat is. Két SIM kártyát képes kezelni, amit a hátlap lepattintása után helyezhetünk be az SD kártya mellé. Ebből az egyik Micro, a másik Nano SIM. Akkumulátora 2350 mAh, amire elvileg jótékony hatással van a MTK6737 processzor, összehasonlításképp, ugyanis ennek jobb az energiafelhasználása, mint egy MTK6735-el szerelt telefonénak. Így, elvileg 25%-al több energia takarítható meg, e készülék és más ugyanekkora kapacitású akkumulátorral szerelt telefon között. Vagy elhisszük vagy nem, mindenesetre jól hangzik. A telefon OTG képes, Android 6.0 Marshmallow rendszert futtat, természetesen magyar nyelv is választható.


Ahogy fent írtam szeptember 27-től kezdődik az akció. Még nem próbáltam ki, lehet, hogy nem is fog működni ez a kupon, mert előrendelés lesz és ilyenkor nem engedélyezett az olcsónál is olcsóbban megvenni, de ha ezt beírjátok CELLGPHON, akkor elvileg 7%-al olcsóbban megszerezhetitek. (A kupont más telefon rendeléséhez is használhatjátok Dec. 31-ig.) Elérhető fekete, fehér és arany színekben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5212064027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása