Ulefone promóciók ...Power, Future, Metal

2016. október 03. 11:34 - nezdmitrendelszblog

A TomTop-nál most megint kedvezményes vásárlást tartanak. Így ebből az alkalomból az Ulefone három készüléke élvez egy kis rivaldafényt. Így egy kicsit le is árazták őket.

Ulefone Power


A telefon kijelzője 5.5"-os Full HD felbontású, egy fém ház öleli körbe. Nevéből adódóan méretes akkumulátorral rendelkezik. A hátlap alatt egy 6050 mAh-s telep található. A leírás szerint a Pump Express Plus technológiának hála, 5 perc töltés alatt 2 órányi beszélgetési időre elegendő árammal látja el a töltő a készüléket. A teljes feltöltéshez pedig 2 óra szükséges. 



Processzorból egy nyolc magos 64 bites MediaTek MTK 6753-as cpu-t kapott, RAM 3Gb, ROM-ból pedig 16Gb-ot kapott, mely természetesen bővíthető 128Gb-ig. Előlapi kamerája 5, hátlapija 13 megapixeles. Hátul az optika alatt egy ujjlenyomat olvasó található. Található benne infra is, mellyel távirányítóként is használható. Dual SIM támogatású, egyszerre két darab Micro SIM-et tud kezelni, LTE képes. Mérete: 15.5 x 7.7 x 0.95 cm. Android 5.1 rendszerrel kapható, mely a gyártó ígérete szerint 6.0-ra frissíthető hamarosan.




A termék linkje


Ulefone Future



Az előbbi Power-hez hasonlóan a kijelző itt is 5.5"-os Full HD felbontású. A processzor itt a valamivel gyorsabb MediaTek MTK 6755-öt kapta, amely szintén nyolc magos, 64 bites, de itt már, a nem kevés 4 Gb memóriával és 32Gb tárhellyel szereli a gyártó, mely szintén 128Gb-ig bővíthető. 



A telep 3000mAh, amely akár 1 óra alatt is feltölthető az USB Type-c csatlakozón keresztül. Különlegessége az eddig leírtak mellett, hogy a telefon jobb oldalába építették az ujjlenyomat olvasó szenzort. Kamerák terén 5 és hátsó 16 megapixeles szenzorokkal van dolgunk. Dual SIM támogatású, egyszerre két darab Micro SIM-et tud kezelni, LTE képes. Mérete: 15.15 x 7.35 x 0.86 cm. Gyárilag Android 6.0 Marshmallow rendszerrel érkezik.



A termék linkje



Ulefone Metal




Korábban már volt szó az oldalon erről a készülékről. A teljes cikket itt tudod elolvasni. Röviden a specifikációkról:
A telefon átlagos méretű 2.5D Gorilla Glass 3 védelemmel ellátott kijelzőjét, ami 5"-os és HD felbontású 1280x720 pixeles, egy fém ház öleli körbe, amit hátul fent és lent egy kis vékony csík szakít meg az antennák jobb vétele gyanánt. A telefon felső részén a hangszóró mellett baloldalt, a közelség és a fényérzékelőt találjuk, jobb oldalon pedig a kamerát. A kijelző alatt a szokásos Android vezérlő gombokkal találkozhatunk. A telefon jobb oldalán helyezkedik el a hangerőszabályzó és bekapcsoló gomb is. Alján jobb oldalt egy Micro USB foglalatot és egy mikrofont találunk. 



Maga a készülék 14.30 x 7.10 x 0.75 cm méretű. Belül egy 64 bites, négy magos MTK6753 processzor duruzsol 1.3 Ghz-en. E mellé 3Gb memória és 16Gb tárhely társul, mely 128Gb-ig bővíthető. A telefon Dual SIM képes, egy Micro SIM-et és egy darab Nano SIM-et képes kezelni Dual Standby üzemmódban. Előlapi kamerája 2MP, a hátlapra egy Sony IMX149-es szenzor került, ami 8MP-es. 



A termék linkje
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5612064023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása