OUKITEL U20 Plus bemutató

2016. december 07. 12:45 - nezdmitrendelszblog

Az Oukitel olyan készülékkel állt elő, ami a Huawei P9-ből vagy az Apple Iphone 7-ből lehet ismerős, ez pedig nem más, mint a dupla hátlapi kamera. 


A telefon hardvere nem mutat sok újdonságot, megmaradtak az alsó/ középkategóriás felszereltségnél, ami az árnak nagyon jót tesz.
A telefon mérete 15.4 x 7.7 x 0.85 cm, súlya 195 gramm. Lelkét egy MediaTek MTK6737 adja, ami 64 bites, négy magos CPU, maximális órajele 1.5GHz. 2 gigabájt memóriát kapott, a tárhelye 16 GB, ami persze memóriakártyával bővíthető, egészen 128 GB-ig...

Ha arról kell beszéljek, hogy ez a telefon a középkategóriát képviseli és most bevezetésként 90$-ért adják, akkor azt kellene mondanom, hogy ne hagyja ki az, aki most szeretne hasonló tudású telefont beszerezni, ugyanis ennyi pénzért egy Sharp gyártmányú Full HD felbontású, 5.5 colos 2.5D-s IPS kijelzőt kapunk. Összesen három kamerát kapott, az előlapi 5 megapixeles, a hátlapi két optika közül a nagyobbik egy 13 megapixeles Sony IMX 135 lencse, a másik egy csekély, a gyári adatok szerint 0.3 megapixeles. Hogy ezt milyen módon vegyítik, arról még egyelőre nincs bővebb információ. A polikarbonát házban egy 3300mAh-s akkumulátor látja el árammal a készüléket. 

Ebbe az árba belefért a hátlapon található ujjlenyomat olvasó szenzor is.
A telefon támogatja a hazánkban oly sokat emlegetett B20-as frekvenciát is. Dual SIM képes, egy nano és egy micro SIM-et kezel, illetve egy SIM-et és egy memóriakártyát. Közelség, gravitációs, fényérzékelő szenzor ugyancsak megtalálható benne, mint a Bluetooth 4.0, GPS vagy a 802.11a/b/g/n wifi. Android 6.0 Marshmallow rendszerrel a fedélzetén érkezik. 


A termék linkje


Ha kevésnek tűnne a telefonod tárhelye, itt vásárolhatsz olcsón 32 és 64 GB-os Samsung memóriakártyát.
Itt pedig memóriakártyákat, pendrive-okat és más kiegészítőket találsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr312063993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása