UMIDIGI C Note 2 és egy kis segítség

2017. augusztus 29. 13:28 - nezdmitrendelszblog

pz0087bl-eu-1-88f3-gtzy.jpg

Mi a húzóereje ennek a telefonnak? Hát nem feltétlenül az, hogy bevezették az UMI OS-t. A Vernee is meglépte a VOS (Vernee OS), az Elephone is az ELE OS-t, most pedig az UMIDIGI is beindult, hogy saját felületet kreáljon. Ez található a friss UMIDIGI C Note 2 készüléken, ami az első UMI OS-el szerelt telefon.

A gyártó nemrég váltott, így lettek UMIDIGI. Gondolom egy sokkal karakteresebb nevet kerestek, más ötletem nincs a miértjére. De ez nem is annyira fontos. A lényegesebb, hogy itt van nekünk a C Note 2, ami hála az égnek nem egy földtől elrugaszkodott árazással próbálja elnyerni a vásárlók kegyeit.

pz0087bl-eu-1-88f3-mtx3.jpg

A mostanában nagyon trendi és emellett kifejezetten modern megjelenésű és tartós fém házba öltöztetett telefont kapunk. A homok fúvott alumínium házat csak az antennacsíkok vonalai törik meg. A manapság általánosnak mondható 5.5 colos FULL HD kijelző SHARP gyártmány, 2.5D lekerekített oldalakkal és Gorilla Glass 4 védelemmel ellátva.

 

Olvastad már a Xiaomi Amazfit tesztünket?

amazfit-1210623.jpg

 

Az előlapon található gombba építették az ujjlenyomat olvasót, ami akár 0.1 másodperc alatti feloldásra is képes. Az előlapon egy 5 megapixeles optika kapott helyet, míg a hátlapon egy 13 megapixeles Samsung S5K3L8 teljesít szolgálatot ƒ/2.2 apertúrájú lencsével. Ilyen optikát használ a Xiaomi Redmi 3 Pro, Redmi Note 4, de még a nemrég bemutatott Maze Alpha is.

pz0087bl-eu-1-88f3-fbl9.jpg

A fém burkolat alatt egy nyolc magos MTK6750T dolgozik, ARM MALI-T720-al karöltve. Memóriából is szép mennyiséget kapott, hiszen 4 GB-ot pakoltak bele, a belső tárhelye pedig 64 GB lett. A készülék 2 Nano SIM kártyát képes kezelni, illetve az egyik helyre behelyezhetünk egy maximum 256 GB kapacitású MicroSD memóriakártyát is. Természetesen támogatja a B20-as LTE-t is. WiFi-je a/b/g/n képes, Bluetooth-ból a 4.0-t támogatja. Giroszkóp, fény és közelség érzékelő, Glonass támogatású GPS, iránytű is megtalálható a repertoárban. A 15.58 x 7.65 x 0.81cm méretű és 160 gramm tömegű házban egy 4000mAh teljesítményű akkumulátor kapott helyet, amit MicroUSB porton keresztül tölthetünk. 

Kellemes meglepetés, hogy a készülék Android 7.0-val érkezik, de a gyártó honlapján megtalálható, hogy frissíthető lesz a legújabb Android 8.0 Oreo-ra is. 

Mondunk egy jó hírt, a TomTop webáruházban elérhető németországi raktárból, tehát EU-n belül küldik a csomagot, így nem csak, hogy hamarabb megérkezik, de nem kell vámot fizetni rá. Így 145$-ba kerül, ami átszámolva 35000 forint.

Ha megtetszett a telefon vagy csak érdekel még pár információ róla, akkor itt tekintheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Nem gond, nem ma kezdték, már évek óta jelen vannak a piacon és egyre csak fejlődnek és nyitnak az európai piac felé is. Ezért is érhető el náluk egyre több termék német, francia, olaszországi és más raktárakból. Tudod, ezekből az országokból, mivel unión belül vannak, nem kell áfát vagy vámot fizetni a rendelt termékekre, így nagy összegeket lehet spórolni.

A webáruházat itt érheted el

tomtop1.jpg

A képen látható "Sign In or Join In Free"-re kattintva regisztrálhatsz vagy léphetsz be az oldalra, most megmutatjuk lépésről lépésre a regisztráció folyamatát. Ha a regisztrácó fülre kattintasz, akkor csak ki kell tölteni pár adatot, úgy mint e-mail cím, egy általad választott jelszó, majd újra a megerősítéshez (lehetőség szerint legyen benne kis és nagy betű is), az elenőrző kód beírása és az "I agree to the tomtop Terms & Conditions" bepipálása, a másik csak akkor kell, ha szeretnél hírlevelet, akciókról szóló értesítést kapni. Ha ez megvan, akkor már csak a sárga "Create My Account" gombra kell kattintani.

tomtop2.jpg

A következő ablakban jelzi nekük, hogy e-mail címünkre küldött egy regisztrációt megerősítő e-mailt, amit meg kell nyissunk a levelezéseink közül.

tomtop3.jpg

Ha ezzel megvagyunk, akkor sikeres volt a regisztráció. Most már elkezdhetünk böngészni az oldalon a kész fiókunkkal.

tomtop4.jpg

 

Ha találtunk valami nekünk tetsző terméket, akkor a "Buy Now" gomra kattintva megvásárolhatjuk azt. Ezt követően meg kell adnunk a címünket, illetve, hogy milyen szállítással kérjük. A felsorolt fizetési módok közül mi a PayPal-t használjuk.

tomtop5_1.jpg

Töltsd ki a PayPal-nal reigsztrált adataiddal és kész is. Ilyne könnyű megvásárolni az UMIDIGI C Note 2-t is.

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Megoszthatod barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

Szólj hozzá!
Címkék: tech telefon umi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr112783776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása