JJRC H37 ELFIE - Mini szelfi drón

2017. november 29. 17:49 - nezdmitrendelszblog

1506582807948177.jpg

Kicsit kutakodtunk a TomTop-nál és találtunk náluk egy már korábban kinézett kis drónt, ami kapott egy mini kamerát is.

A JJRC terméke egy olyan drón, ami a Wifi FPV kapcsolaton keresztül, azaz, az okostelefonunkkal irányíthatjuk és közben láthatjuk a telefon kijelzőjén a drón által látott képet. Itt már nem lesz akadály, ha például a Halászbástya tetején akarsz képet csinálni a levegőből, úgy, hogy teszem azt kiröpteted a korlát szélére és onnan lősz vele egy képet magadról. Vagy egy iskolai, (ki ne ismerné) szokásos udvari ballagáson a levegőből csinálsz egy csoportképet a végzősökről. És tényleg, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

rm7680_3.jpg

rm7680_4.jpg

rm7680_7.jpg

A drón mérete 13.5 x 6.5 x 2.5 cm összecsukva. Azért írom ezt, mert a felszerelt lapátokat ki kell hajtani és így repülhetünk vele. A súlya 73 gramm, tehát nem fogsz megszakadni, ha magadnál tartod. Összecsukott állapotban egy kis lapos hosszúkás formát látunk, amiből elővarázsolhatóak a szárnyak. Nem is szabad másra gondolni, műanyagból épül fel a kis kémünk, aminek elején találhatjuk a 720P felbontású kamerát, mellette kétoldalt egy-egy LED-et, a tetején pedig a ki/be kapcsoló gombot. Az akkumulátort az aljánál lehet kivenni, amit USB porton keresztül tölthetünk. Felszerelték egy gombos visszatérés funkcióval és 6 irányú giroszkóppal. Képes előre-hátra repülni, emelkedni, süllyedni, 360 fokban körbe forogni és a levegőben bukfencezni is.

rm7680_9.jpg

rm7680_11.jpg

rm7680_13.jpg

Egy feltöltéssel 8-15 percet reptethetjük, irányításkor a telefontól való távolság 360 fokban, max. 40 méter lehet. És az árát még nem is mondtam 39$, amihez nincs szállítási költség. Ennyi pénzért, mint tudjuk nem lehet Full HD-s verziókat kapni és a minőségi márkák sem itt kezdődnek. A kamerájától sem fogjuk hanyatt dobni magunkat, de ez pont arra és annak való, aki ki szeretné próbálni a szelfizést kicsit más szemszögből vagy éppen a drónnal való repkedést, vagy mindkettőt. Messze elmarad mondjuk a DJI Spark-tól, de 21.99$-ért nem is lehet vele összehasonítani.

rm7680_12.jpg

A 21.99$-os ára a választható ingyenes szállítással mai árfolyamon számolva pont áfa/vám határ alatt van

A terméket itt tekintheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9013404349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása