Ukulele gyerekeknek - Nem bírtuk ki, megrendeltük

2017. december 16. 10:26 - nezdmitrendelszblog

t977-1-6de2-k3zs_eredmeny.jpg

Persze nem mi fogunk játszani rajta, hanem egy ismerősnek szánjuk. De, ha megérkezik, tuti, hogy megpengetjük. Játszani nem tudunk, de, hogy mégis milyen ez a (13$-os termék... Mit 13$, most 6$ alatt megvásárolható, ha felhasználjátok a kódunkat) kis húros hangszer, arra nagyon kíváncsiak vagyunk.

t977-1-6de2-hp8u_eredmeny.jpg

A kis Ukulele a gyermekek és a kezdők számára, óvodai játéknak remek választás! Megbarátkozhatnak vele, hogy milyen egy hangszer, hogyan kell fogni, hogyan kell pengetni, egyszóval egy kis alapot adhatunk nekik gyerekkorban, hogy megszeressék a zenét. 

t977-1-6de2-ruus_eredmeny.jpg

A kis hangszer műanyagból van, 38 x 10 x 4 centiméter méretű és 100 gramm tömegű. A gitár három színben kapható, barna, fehér és mély vörös verziókban. Külön nem választhatunk a színek közül, ez véletlenszerűen érkezik a raktári készlettől függően, de ez talán megbocsájtható az alacsony ár mellett. Kicsit fura volt, hogy egyszer azt írta ki az oldal, hogy Magyarországra nem szállít, de amikor befrissítettük párszor, utána elfogadta a rendelést a címünkkel. Érdekes... Ha nektek is ezt írná ki, ti is próbáljátok ki, bevált nekünk.

Miután kosárba raktad a terméket, az "Apply a Promotion Code" résznél írhatod be az "UKLELE7" kódot. Így a termék csak 5.8$-ba kerül és a szállítás is ingyenes.

A terméket itt tekintheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha használni szeretnéd és szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Ne felejtsd el megnézni az NMR blog Facebook oldalát, mert a híreket, amiket az oldalunkon hely hiányában nem  mindig tudunk megjeleníteni, illetve a legújabb és a kupon kódokkal jóval olcsóbban megvásárolható termékeket ott találod.

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tomtop ukulele

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4713504933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása