Vezeték nélküli fülhallgató, amit a mellékelt tokkal tölthetsz

2017. december 22. 16:31 - nezdmitrendelszblog

20170829182522_65181_eredmeny_eredmeny.jpg

HBQ-i7 TWS. Sokaknak lehet, hogy nem cseng ismerősen a név. Ezzel nem vagy egyedül, mi sem hallottunk még róluk. De nem is ez a fontos. Láttunk mi már névtelen gyártót neves cégeknek bedolgozni. A HBQ-i7 egy vezeték nélküli fülhallgató, ami pontosan olyan, mint amit az Apple Iphone 7-tel egy időben jelentettek be anno. Talán innen kapta a nevét is?

pa4184b-1-1-c771-vcib.jpg

pa4184b-2-1-11b6-kjky_eredmeny.jpg

A fülhallgató Bluetooth 4.2 kapcsolaton keresztül csatlakozik a telefonhoz. Nem csak Iphone-nal, bármilyen készülékkel használhatjuk. A fülhallgató mérete 3.5 x 2.5 x 1.5 cm, súlya 4 gramm. A fülhallgató hatótávolsága 10 méter. A csomagban kapunk egy dobozt, amiben a fülhallgatót tárolhatjuk, illetve kapunk hozzá egy töltő kábelt is. Az eszközön találhatunk egy gombot is, amivel felvehetjük a hívást és kapott egy apró visszajelző ledet is.

Korábban láttuk már hasonló terméket, viszont ott nem mellékeltek tartó dobozt, amivel tölteni is lehet a fülest. A TomTop-nál most 13.99$-ba kerül.

A fülhallgatót itt nézheted meg

 

Ha tetszett a cikk, mondd el másnak is. Egy kattintással megoszthatod.

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5213518611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása