Andoer stúdió fotó készlet

2018. január 04. 16:23 - nezdmitrendelszblog

d3949eu-1-4cef-u8i3.jpg

Korábban már írtunk az Andoer szettjéről, abban a sok egyéb kiegészítő mellett még greenbox vászon is megtalálható volt. Most pedig azoknak találtunk egy kis kezdő szettet, akik beérik egy kisebb világítás pakkal is, amit akár magunkkal is vihetünk a mellékelt hordtáskának köszönhetően.

 d3949eu-1-4cef-u5w3_1.jpg

Az Andoer kezdő csomagját németországi raktárból rendelhetjük meg, amire 26$ szállítási költséget számolnak fel. Elsőre soknak tűnhet, de ha megnézzük, hogy Kínából a szett 115$-ba kerül és + 116$ a szállítás, akkor ez a 26$ már nem tűnik soknak, pláne úgy, hogy ha Németországi raktárból rendeljük, akkor a lámpa szett 58.99$-ba kerül és ugye erre már nem kell áfát/vámot fizetni, hiszen az EU-ból érkezik a termék.

A teljes szett súlya, ha mindent összecsomagolunk és bepakoljuk a táskájába, akkor az 6.1 kg-ot nyom a mérlegen. Szerencsére ezt a csomagot az európai piacra tervezték, így nem kell átalakítókat beszereznünk a csatlakozókhoz, hiszen EU szabványú végekkel rendelkeznek a 200-240V áramfelvételre képes lámpák. 

d3949eu-1-4cef-fjwl_1.jpg

A csomag tartalma: 

- 2 softbox,

- 8 darab 45W teljesítményű izzó, 

- 2 lámpa, mindegyik 4-4 foglalattal,

- 2 biztosíték,

- 2 állvány,

- hordtáska.

A softbox mérete 50 x 70 cm, az állvány maximális magassága 200 cm. A lámpák színhőmérséklete 5500K, fehér fényű fényt adnak.

Az Andoer szettjét itt tekintheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tomtop andoer

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3013549659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása