Frissítve, még olcsóbb lett! Még nem láttál ilyen eszközt? Azt fogod mondani, hogy kell egy ilyen - Zhiyun Smooth-Q

2018. január 29. 08:05 - nezdmitrendelszblog

d4623jb-1-49df-hhgv_eredmeny.jpg

Az okostelefonok kamerái napról napra fejlődnek. Folyamatosan megy a verseny, hogy minél szebb képeket tudjunk készíteni a különféle szenzorokkal. Nagyon sok telefon kap elektromos vagy optikai képstabilizálást, de sokaknak ez kevés lehet. Itt jön a képbe a gimbal használata, amivel futás közben is szép egyenletes mozgású videókat lehet készíteni.

A Zhiyun Smooth Q bordázott fogantyúin találhatóak a vezérlőgombok, a tetején pedig az akciókamera vagy telefon elhelyezésére szolgáló állítható méretű keret. A gimbal mérete 11.80 x 10.50 x 28.50 cm, teljes súlya pedig 450 gramm. A legmodernebb ergonómiai kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes. Ezenkívül kompatibilis számos akciókamerával és okostelefonnal akár 6 colos kijelző méretig is. Le is beszéltük a TomTop-pal, hogy adjanak rá kedvezményt, így olcsóbban szerezhetjük meg, németországi raktárukból áfa/vám mentesen.

d4623jb-1-49df-uu0u_eredmeny.jpg

A   Zhiyun Smooth-Q a Honeycomb ötödik generációs technológiát alkalmazza. Használható bármilyen időjárás, eső, hő vagy hó esetén is. A stabilizátor szabadon mozog még rendkívül magas (45 ° C-ig) és alacsony hőmérsékleten (-15 ° C) is. Nincs szükség ellensúlyra. Fejlett elektronikus technológia lehetővé teszi, hogy kiegyensúlyozza magát a megfelelő pozícióba.

A Smooth sorozat a többi stabilizátorához képest a Smooth-Q teljesítménye és válaszideje 40% -kal, illetve 30% -kal javult. Így a lehető leggyorsabban reagál a mozgásra. Ezenkívül 1/4 hüvelykes csavar található a nyél végén, állványra, botra rögzítsük. Ezen felül a   Smooth-Q gombjai között találunk a Photo / Record, a Zoom in / out és a Hátsó kamera / Selfie mód gombokat is.

Ebben a videóban részletesen meg tudod nézni, hogy mit is tud a gimbal. Érdemes megnézni, ha még nem láttál volna ilyen eszközt.

A Zhiyun Smooth-Q a  Zhiyun okostelefon alkalmazással használható, ami IOS és Android kompatibilis. Az alkalmazás lehetővé teszi a felvételi módok könnyebb irányítását . Az alkalmazás használatával az okostelefonon engedélyezheti bizonyos speciális funkciókat, például az objektumkövetést vagy az arckövetést. Ilyenkor a Smooth-Q automatikusan követni fogja a mozgását. Az alkalmazás támogatja az időzítéses rögzítést és a panorámaképet is.

d4623jb-1-49df-6vta_eredmeny.jpg

d4623jb-1-49df-jlnz_eredmeny.jpg

Zhiyun Smooth-Q az 5. generációs Honeycomb alaptechnológiát alkalmazza. 
Összehasonlítva a Smooth sorozat többi termékével, a motor teljesítménye és a válaszideje arány 40%, illetve 30% -kal javult. 
Maximális terhelése 220 g,
A Zhiyun Smooth-Q 50 grammal könnyebb, mint az OSMO Mobile,
450 g teljes tömeg,
1/4 "-os csavarral,
A Smooth-Q beépített 26650 Li-ion akkumulátora lehetővé teszi a 12 órás folyamatos működést, mobil tápegységhez csatlakoztatva pedig újratölthető.

Ami egy külön szuper dolog, hogy németországi raktárból rendelhető a termék, így elhárul az is, hogy plusz költséged legyen, hiszen nem kell áfát/vámot fizetni. És még kedvezményt is szereztünk hozzá. A "ZYHG" kóddal 20$-al olcsóbb.

A Zhiyun Smooth-Q-t itt tekintheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6413612581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása